Американската звезда Кевин Харт може да прекрати стендъп кариерата си

Кевин Харт е един от най-известните и успешни стендъп комици в момента. Роден във Филаделфия, 36 годишният актьор има зад гърба си десет години стаж като стендъп комик с пет успешни солови представления и стотици излизания на сцена. Артистът е изключително енергичен и забавен и публиката обожава хумора му, който се гради главно на личния му опит и несигурностите му като „мъж в един твърде мъжки свят“.

Преди няколко дни на Синема Кон в Лас Вегас комикът заяви пред журналисти от Variety, че може да сложи куфарите в габдероба след завършването на посленото си турне и да сложи край на кариерата си като стендъп комедиант. Харт твърди, че няма какво да доказва повече, без да дава конкретна причина за решението си.

Комедиантът смята да продължи филмовата си кариера. Скоро в кината излиза новата продукция, в която той играе главна роля, заедно с Дуейн Джонсън – Скалата, „What Now?“ („Ами Сега?“).

„Вярвам, че смехът лекува всички рани. Моя лична цел е да накарам хората да усетят силата на смеха… Аз съм този човек, на когото можете да се смеете.“