Билети за Първия Фестивал на Комедията София 2015

фестивал комедия

За съжаление всички билети от 12 лева са вече изчерпани, но все още има билети от 15 лева за всички събития.
Ето и линк към билетите за фестивала на комедията:
https://www.facebook.com/comedy.bg/app_190322544333196
Събитие 1: Марина Орсаг, Катерина Врана и Никола Тодороски. Марина Орсаг е сред най-добрите комедианти които съм виждал на живо. Катерина Врана има типичното английско чувство за хумор и самоирония, а Никола Тодороски е толкова близък до нас българите не само защото е македонец, но и защото е учил в София преди повече от 10 години.

Събитие 2: Най-добрите български комедианти се събират за да покажат, че комедията в България има огромно бъдеще. Тотално различно шоу от всичко което може да се гледа на българските сцени. Не пропускайте да видите Влади Маринов, един от първите и най-добри стендъп комедианти в България.

Събитие 3: Никола Силич, Александър Перишич, Катерина Врана. Най-добрите комедианти от Сърбия, с най-голямата млада надежда на жените комедианти в Лондон.

Събитие 4: Иван Кирков, Васил Ножаров, Никола Тодороски. Най-добрите от България и Македония в първата част на едно невероятно шоу.

Събитие 5: Боги Бейков, Никола Тодороски, Васил Ножаров и Иван Кирков. Втора част на най-голямото българско шоу за стендъп комедия.