Британецът Стивън Кей Амос на Фестивала на Комедията в София 2016

Стивън Кей Амос Stephen K Amos стендъп комедия трети фестивал на комедията софия 2016 комеди шоу

Стивън Кей Амос (Stephen K. Amos) е един от най-успешните и бързо развиващи се млади стендъп таланти на Великобритания. Стендъп звездата има редовни участия в The Comedy Store и други стендъп заведения в Лондон, ежегодни участия в Edinburgh Festival Fringe от 2003 насам, многобройни появи в телевизионни и радио формати и участия в комедийни фестивали в цял свят. През май 2007 Стивън участва в Новозеландския Международен Фестивал на Комедията (New Zealand International Comedy Festival), където печели награда за най-добър международен комедиант. Той има две издадени DVD соло шоута и продължава да обикаля целия свят с комедията си.

Стивън Кей Амос Stephen K Amos стендъп комедия трети фестивал на комедията софия 2016

Амос има неподправено чувство за хумор и умее да общува с публиката, както и да изстрелва директни закачки към нея. Комедията му е искрена и той не се притеснява да се шегува с цвета на кожата си, да говори за сексуалността си, да задава провокативни въпроси на гостите на шоуто си и да обсъжда открито всяка тема. Британецът притежава уникална положителна енергия, която несъмнено зарежда зрителите.

Стивън Кей Амос Stephen K Amos стендъп комедия трети фестивал на комедията софия 2016 comedy

Соло шоуто на Стивън Кей Амос ще бъде на английски език и ще се проведе на 20ти октомври 2016 в The Comedy Club Sofia от 20:00 часа. Билети можете да закупите в мрежата на

Фестивалът на Комедията София 2016 представя на фновете на стендъп комедията най-изявените комедианти от България и чужбина. Той се провежда за трера година и се очаква да събере над 3000 души в рамките на 20 дни, в които ще се проведат 25 комедийни шоута, два уъркшопа за начинаещи и непрофесионални комедианти, две Open Mic шоута за аматьори с желание за развитие в стендъп изкуството, изложба с история на стендъп комедията и годишни комедийни награди.

Програма на Фестивал на Комедедията София 2016 

Билети за Фестивал на Комедията 2016

Българска стендъп комедия в София