Българската стендъп комедия през август

the comedy club sofia

През месец август българската сцена за стендъп комедия не спи, не е на почивка, не хваща тен на морето, не се излежава под някое дърво и със сигурност не е спряла да работи за публиката си. Феновете на стендъп комедията няма да бъдат разочаровани и в края на лятото.

Комедиантите знаят, че не всеки може да избяга от София за повече от нколко дни и за това са се погрижили да има къде да се разтоварим и посмеем след работа.

През август очакваме всички любими стендъп комеди шоута в Комеди Клуб София. Комеди месецът ще започне с Религиозен хумор, ще последват Офис хумор, Нърд хумор и смешно-романтичното шоу Любов и Връзки, а към края ще можем да гледаме Черен хумор и Секс хумор. Разбира се, налични ще бъдат и любимите соло шоута – Какво искат мъжете и За жИните с любов, а на 30ти август Иван Кирков – резидент вКомеди Клуб и мениджър на клуба, има рожден ден и е подготвил специално благотворително шоу с много комедианти, смях и добро настроение. Да не забравяме и ежемесечния Open Mic, който ще се проведе в средата на август – шансът на всички стендъп ентусиасти да се пробват да спечелят 100 лв и възможност за участие на професионална стендъп сцена.

Смехът е най-добрият лек срещу стреса. Комеди Клуб София – домът на стендъп комедията.

За повече информация, следете програмата на Комеди Клуб София.