Български подкасти с комедианти

подкасти-България-комедия

Комеди Клуб Подкаст през 2016 година започна създаването на първите български и все още активни подкасти. И към момента има над 400 епизода и 3 пъти седмично епизода.

Какво е подкаст?

Подкастът по принцип е епизодична серия от аудио или видео файлове, които потребителят може да изтегли, за да слуша. Най-често подкастът е разговор, подобен на толк шоу, с един или повече говорещи, в подобно на радио студио. С напредването на технологиите той може да се наблюдава и в платформи като YouTube, SoundCloud, Spotify и други.

Български подкасти?

Към момента Комеди.БГ разполага с 5 канала за подкаст, сред които Комеди Клуб Подкаст, Комеди Клуб Новини, Комеди Клуб Клюки, Комеди Клуб Спорт и PussyCast, с общо над 500 епизода, които може да слушате няколко пъти седмично в Youtube, Spotify, iTunes, Soundcloud, Google Podcasts и други.

И в крайна сметка целта на българските подкасти от Комеди Клуба е да се забавлявате в уютната ви домашна обстановка, да забравите напрегнатото ежедневие и да „прекарате“ малко време с любимите си комедианти от Комеди Клуба, които си говорят за всичко, което им е забавно или интересно.