Български Ютуб Топ 20

youtube Bulgaria

Български Ютуб и класация на най-гледаните Youtube канали в България.

Към 2021 година Българският Ютуб продуцира стотици часове съдържание всяка седмица. Ето някои от каналите, които ви препоръчваме.

Подкаст на Комеди Клуба

Разбира се започваме с подкаста на Комеди Клуб София. Там можете да чуете коментара на комедиантите на Комеди Клуб София по актуални теми и да проследите техните приключения.

Влогърите в български Ютуб канали

По отношение на влогърите, започваме с най-следвания канал в Българския Ютуб – Слави The Clashers. Каналът му е посветен на интересни факти и мистерии и получи рекордните 1 милион последователи през април 2021.

Кристиан Чарли Танев

Кристиан Чарли Танев е един от най-известните, успешни и забавни български влогъри в Ютуб. Каналът му е пълен с неговите нелепи приключения, реакции и коментари.

Цуро

Цуро е един от най-култовите български влогъри в Ютуб. За нещастие на феновете си, той не е толкова активен колкото им се иска, но затова пък всяко негово видео се превръща в брутален фаворит по отношение на гледанията.

Канали за скечове в българския Youtube

Скечовете и забавните вицове обърнати във видео формат са друга изключително успешна част от българския Youtube.

Светът на Ванката – български ютуб канал за скечове

Светът на Ванката е един от най-обичаните български канали за скечове. Приключенията на Ванката и семейството му събират стотици хиляди гледания на всяко видео.

Ала Бала

Ала-бала и кварталната батка са известни почти на всеки човек, ползващ български ютуб. Клиповете им са предимно скечове, но от 2021ва започнаха излъчването и на онлайн сериал.

Типично

Типично е каналът на бившите приятели на хората зад Светът на Ванката. Продължението на канала, последната година е посветено на създаването на техния онлайн сериал.

Красота и Гримове и български ютуб

Момичетата имат тотално различен свят в българския youtube. Има много известни канали за красота и гримове, но тук сме събрали някои от тях, като очакваме да ни пишете и за още канали, които да добавим.

Антоанет Попова

Антоанет Попова е изключително популярна влогърка. Тя прави забавни ревюта на гримове и показва стилът си на живот в своите седмични влогове.

Подкасти на Комеди Клуба

stand-up comedy

Класация