Васил Ножаров е сред първите двама професионални комедианти в България

stand up comedy vasil nojarov

Васил Ножаров е един от най-добрите стендъп комедианти в България. Той обаче, заедно с Иван Кирков също така е и сред първите двама професионални стендъп комедианти в страната.
Васил започва кариерата си на стендъп комедиант, като аматьор през януари 2013та година. Именно тогава той се среща с Иван Кирков и след няколко месечни спорадични участия в аматьорски шоута, се присъединява към създадената от Иван Кирков продуцентска компания Комеди БГ и тръгва към големите сцени.

Уникалният му и неподправен хумор го е замесвал не веднъж в трудни ситуации, но въпреки това, Васил Ножаров остава верен на себе си и на своя стил и днес е един от най-обичаните стендъп комедианти не само унас, но и на Балканите.
Васил е трикратен носител на наградата Комедиант на Годината, а соло шоуто му – За Жените с Любов е разпродадено над 30 пъти в цялата страна.
стендъп комедия България Васил Ножаров
През април 2017та година, васил беше един от тримата Резидент-звезди на първото в България стендъп комеди шоу в препълнената Зала 1 НДК.
Като Резидент на Комеди Клуб София, снимката му можете да видите на стената в Комеди Клуба още при самото влизане.
Гледайте Васил Ножаров само в Комеди Клуб София всеки вторник до събота или при турнетата на Комеди Клуба в цялата страна.
Stand up comedy Bulgaria Vasil Nojarov