Вечер на Черния Хумор и Роуст

stand up comedy sofia cheren humor

Наближава краят на Comedy Fest Sofia 2.0! В последните няколко дни преди края на фестивала сме ви подготвили ударна доза комедия.

Най-голямото комедийно събитие в България Роуст, Стендъп и Годишни Комедийни Награди
10ти октомври събота
21:30
Студио 5 НДК

9ти октомври смехът в залата започва отново в 19.30 с шоуто „Най-доброто от Балканите“, в което познати и не толкова познати на Българската публика комедианти ще представят най-добрите си шеги. От 21.30 отново продължаваме с Вечер на Черния хумор – Балканско издание. В дъждовната Петък вечер смехът и настроението са гарантирани!

10ти октомври ще бъде своеобразен празник на стендъп комедията в България. Закриването на Comedy Fest Sofia 2.0 ще бъде отбелязано с две специални шоута. От 20.00 часа comedy.bg представя шоуто „Най-доброто от comedy.bg”. В него ще вземат участие всички комедианти от comedy.bg и за пореден път ще скъсат от смях всички техни фенове с най-добрите си майтапи от изминалия сезон.
От 22.00 часа на 10ти октомври най-накрая идва ред и на второто поред издание на Наградите за Комедия на comedy.bg и Роуст! Comedy.bg има удоволствието да организира първия роуст в България. За тези от вас, които не знаят какво е роуст (roast) обясняваме – роуст е форма на комедийно шоу, в която комедиантите се шегуват по най-брутален начин един с друг. Това ще бъде и закриването на целия фестивал.

На 8ми октомври ще има две представления в Студио 5. От 19.30 часа ще се проведе вторият за фестивала Open mic – вечер на отворения микрофон, в която всеки може да се пробва на сцената като комедиант. От 21.30 часа същата вечер ще има Вечер на Черния хумор – специално Балканско издание. Билетите за вечерта на Черния хумор вече са разпродадени и затова сме ви подготвили и още една специална вечер, която ще се проведе на следващия ден.