Видео: Еди Мърфи и Джери Зайнфелд в откровен разговор за стендъп комедията

Eddie Murphy and Jerry Seinfeld
Еди Мърфи и Джери Зайнфелд говорят за комедия. Снимка: Youtube / Netflix.

Кои са вдъхновенията в комедията на едни от най-великите живи комедианти Джери Зайнфелд и Еди Мърфи? Харесват ли да гледат нови комедианти? Страх ли ги е да се провалят на сцената? На тези и още много други въпроси двете легенди на комедията отговарят в специален епизод на „Comedians in Cars Getting Coffee“, в който няма нито една кола, а кафето е далеч от фокуса.

Клипът е с продължителност 40 минути и представлява модериран разговор между Джери и Еди, в който говорят за комедията в САЩ, за завръщането на Мърфи към корените му на комедиант и кои са техните вдъхновения – преди и днес.

Видеото доскоро беше достъпно само в Нетфликс, но феновете на двамата комедианти вече могат да го гледат и в Ютуб, където клипът е събрал над милион гледания.

Най-търсеният отговор е на въпроса кога и дали Еди Мърфи ще излезе отново на сцена като стендъп комедиант. Все повече се говори за това, но едно от нещата, които дават най-голяма надежда на феновете е, че за пръв път от над 30 години Еди Мърфи ще се завърне като гост в предавнето Saturday Night Live този декември.

Джери Зайнфелд пък има сделка с Нетфликс, за която западни издания твърдят, че е на стойност 100 млн. долара. В нея се включват всички сезони на „Comedians In Cars Getting Coffee“, както и стендъп спешъл, който все още не е официално обявен с премиера.

Eddie Murphy и Джери Зайнфелд говорят за стендъп комедия.