Втори Фестивал на Комедията Варна 2018 – стендъп комеди

Петя с колегите си от Комеди Клуб София на най-голямото стендъп комеди шоу правено в България на сцената на Зала 1 НДК

На 9ти Август в Зала 1 на Фестивалния и Конгресен Център Варна ще стартира Втори Фестивал на Комедията Варна 2018.
Фестивалът ще събере най-добрите стендъп комедианти в страната на една сцена и бъде от ексклузивен материал на комедиантите.
Билети за Втори Фестивал на Комедията Варна можете да намерите в Билетния Център на Фестивален и Конгресен Център Варна или в цялата дистрибуторска мрежа.
Ето ги и участниците на Фестивала:
Иван Кирков е един от първите и най-добри стендъп комедианти в страната. Основател е на Комеди Клуб София и Пловдив и на Комеди Клуб Подкаст в Youtube. Иван сочи Еди Мърфи като основно въздействие в детските си години. Когато разбира, че Еди Мърфи е стендъп комедиант, знае че ще се занимава със стендъп комедия в остатъка от живота си.

Ivan Kirkov stand-up comedy Bulgaria
Stand up Comedy with Ivan Kirkov в Комеди Клуб София
vasil nojarov stand up comedy

Васил Ножаров, заедно с Иван Кирков е един от първите двама професионални стендъп комедианти и резидент на Комеди Клуб София. Васил е комедиант на годината на Комеди БГ за 2016 и 2017та година. Ножаров има почти хиляда професионални изяви зад гърба си и присъствието му на сцената е гаранция за невероятен брой смехове всяка вечер.

Филип от Комеди Клуб е един от най-добрите стендъп комедианти в страната според Комеди Клуб София и Комеди БГ. Хуморът му е широко достъпен, а присъствието му на сцената кара публиката да избухне в смях, още преди да е проговорил. Къдравата коса е запазената му марка, а бруталните му истории предизвикват рекорден брой смехове в минута.

Филип от Комеди Клуб София
Филип на сцената на Комеди Клуб София в една от първите си изяви.

Петя Кюпова е първата дама на българската стендъп комедия. Най-забавната жена в България е невероятен комедиант и човек. Шегите ѝ са винаги брутални и невероятно смешни. Преди да започне кариерата си като стендъп комедиант, Петя завършва актьорско майсторство и прекарва няколко години в театъра. За две и половина години, Петя се превърна в основен комедиант на Комеди Клуба.

stand-up comedy Plovdiv Petya Kyupova
Петя на сцената на Комеди Клуб Пловдив. Именно там, на сцената на Комеди Клуба в родния си град, тя започва кариерата си като стендъп комедиант през първата почти една година.

Николаос Цитиридис започва кариерата си през 2015/2016та и се превръща в един от най-добрите стендъп комедианти в България. В рекордното стендъп шоу през 2018та Николаос открива по невероятен начин и завинаги остава в историята на българската стендъп комедия. Един от основните водещи на Open Mic шоуто на Комеди Клуб София, заедно с Иван Кирков е неотменна част от Комеди Клуба и Фестивал на Комедията Варна. Николаос предизвиква невероятен брой смехове и е толкова забавен, че по-добре не допускайте гаджето си близо до него.

stand-up comedy Nikolaos
Николаос е един от най-добрите млади журналисти и стендъп комедианти в България.

Ники Банков е един от първите стендъп комедианти в страната. Кариерата му започва през 2014та, когато се присъединява към Open Mic шоуто, организирано от Комеди БГ и Комеди Клуба. За тези 4 години, Николай извървява невероятен път на развитие и днес хуморът му е запазена марка където и да стъпе. Банков е изпълнен със самоирония и е готов да разсмее и най-скептичната публика.

Стендъп Комеди с Ники Банков в Клуба
Ники Банков на сцената на Комеди Клуб София със своето брутално стендъп шоу.

Александър Деянски е комедиант с невероятно остър ум. Шегите му почти винаги са насочени към неговото ежедневие на работещ, женен мъж с дете и приятели. Сашо ни кара да се замислим върху всичко, което някога сме правили или планирали да правим. Предизвиква невероятно много смехове с всяка своя шега и тема. Присъединява се към Комеди Клуб София на първия Open Mic след откриването на клуба през 2015та/2016та година и се превръща в основен комедиант на Комеди Клуб София за това време.

Стендъп Комеди Александър Деянски
Александър Деянски при награждаването му за комедиен дебют на годината за 2016та.

Христо Радоев е един от най-оригиналните стендъп комедианти в страната. Шегите му ни отвеждат в дълбоките междуличносни отношения и емоции. Христо казва нещата, които много от нас са изживяли, но никога не са имали смелостта да произнесат на глас. Радоев е един от най-неочакваните стендъп комедианти в Комеди Клуба и неизменна част от ядрото му. Обича да танцува, свири на музикални инструменти, да рисува и да разсмива публиката както само той умее.

христо радоев стендъп комеди клуб
Христо Радоев със стендъп комеди шоу в Клуба