Награди за стендъп комедия – Годишни Комедийни награди 2023

награди за стендъп комедия

Годишните награди за стендъп комедия са традиция, всяка година по време на Фестивал на комедията най-усърдно работилите комедианти през годината получават признание за труда и таланти си.

Наградата за Комедиант на годината се връчва от 2014-та година, когато след 1-ви Фестивал на комедията са проведени и първите награди.

Годишни Награди на стендъп комедия 2023

Тази годината Наградите за стендъп комедия ще бъдат раздадени на 3 ноември в Голямата зала на ДК Борис Христов – Пловдив!

Вземи Билети за Годишни Комедийни награди.

Комедиант на годината 2023

Комедиант на годината е най-престижната награда, която всеки един стендъп артист може да спечели. Наградите за стендъп комедия са признание за работата, която са положили комедиантите през годината, както и стимул за всеки нов комедиант да усъвършенства себе си и шегите си непрекъснато.

Комедиант на годината за 2022 е Петя Кюпова!

Петя получи специалната статуетка след края на шоуто Свети Валентин с Комеди Клуба в Зала 1 НДК. Наградата беше връчена от продуцента Иван Кирков. 

Това е втората титла Комедиант на годината за Петя – през 2019 тя си разделя приза заедно с Николаос Цитиридис. Сред другите носители на наградата са Иван Кирков, Васил Ножаров, Ники Банков.

шоуто на Николаос цитиридис стендъп
Николаос на сцената на Комеди Клуб София по случай стендъп комедийните награди на България.
Николаос Цитиридис
Николаос Цитиридис и Петя Кюпова с наградата Комедиант на Годината 2019