Даниел Слос пусна две шоута в Нетфликс, през октомври идва в София

даниле слос билети софия
Даниел Слос на сцената на Комеди Клуб София след излъчването на 2 stand up comedy спешъла в Netflix.

Автор: Николаос Цитиридис

На 11 септември, навръх рождения си ден, вече 28-годишният Даниел Слос пусна в Нетфликс за цял свят новите си две спешъл шоута – Dark и Jigsaw. Комедиантът е поредното ново лице на световната стендъп сцена, в което Нетфликс вижда талант и по-важното – потенциална звезда, която някой ден ще прави много, ама много пари. Към него не липсват сравнения с големи имена като Луис Си Кей, но Слос има свой неотразим стил, близък до нищо познато.

stand up comedy стендъп комедия българия даниел слос комеди клуб софия

Роден в Шотландия, Слос е отраснал в щастливо семейство, за което дори самият той се шегува, че му пречи да бъде истински добър комедиант, защото не са го „неглижирали“ като малък. Семейството и личният живот на комедианта са и главна тема в неговите шоута. Слос разчита на личния си опит, на преживяното от самия него и пренася по отличен начин своята гледна точка.

Докато обсъждах спешъла с приятели, Слос беше наречен master storyteller и е точно такъв. Сериозните теми, които биха били повод за свеждане на глава, шотландецът превръща в отличен смях и позитивна емоция.

Не е случайно, че Даниел Слос е бил гост на Конън О’Брайън над 10 пъти и че е редовен тв участник в най-добрите продукции по света. Някои от историите му, казвани по телевизията, намериха място и в шоутата по Нетфликс, като впечатление ми направи, че шегите му бяха леко префасонирани, вероятно, за да допаднат на специфичната аудитория. Именно това правят големите – макар да са казали една шега стотици пъти, я превръщат в специална на всяко излизане на сцената.

След пускането на шоутата в Нетфликс, в своя Инстаграм профил Слос се шегува, че заради втория спешъл – Jigsaw, няколко негови приятели са се развели, а десетки фенове са се разделили с гаджетата си. Излишно е да казвам, че това радва неимоверно много шотландеца и го показва с комични колажи в мрежата. Това си е и достатъчен повод да тествате, ако още не сте, комедията на Слос.

Шотландецът не е непознато лице дори за българската публика. Комедиантът беше специален гост на Комеди Клуб София през 2017-та година. Тогава изнесе над два часа шоу – нещо, което е нетипично, но показа едно – нашата публика го е изкефила докрай, за да се раздаде така.

На върха на своята кариера Слос ще посети Комеди Клуба на „Леге“ 8 още един път тази година по време на Фестивал на Комедията 2018. Ако след 10 години искате да гледате Оскарите, да видите Слос и да си кажете „еййй, тоя го гледах в Комеди Клуба преди няк’ви години“, посетете сайта на и се билетирайте.