Обявена е датата на новия спешъл на Джери Зайнфелд

Джери Зайнфелд спешъл
22 години след последния спешъл на Зайнфелд, той се завръща в Нетфликс!

„23 Hours to Kill“ е името на новия стендъп комеди спешъл на най-голямото име в комедията – Джери Зайнфелд. Премиерата му ще бъде на 5-ти май 2020 г. в Нетфликс.
Заглавието е препратка към шега на създателя на „Bee Movie“ за стендъп комедиантите, които прекарват по един час на сцената, а останалите 23 часа от деня чакат този момент.

За сега се знае само че Джери ще се справя с говоренето срещу текстовите съобщения, лошите бюфети срещу „страхотните“ ресторанти и магията на Pop Tarts.

Джери Зайнфелд е роден на 29 април 1954 година в Бруклин, като има най-известния комедиен сериал, стендъп спешъл и най-големите шоута. Той е и най-скъпо платения комедиант в света.
Повечето хора познават Джери Зайнфелд от сериала „Зайнфелд“ („Seinfeld“), но малко хора знаят, че всъщност той е стендъп комедиант.

В хумора си Зайнфелд постига абсолютно съвършенство в използването на малките неща от ежедневието като източник на комедийни ситуации. Основен негов похват е хуморът чрез наблюдения (observational comedy).

А докато чакате излизането на спешъла, може да видите видеата на българските комедианти от Комеди Клуб София: