Добри Комедии 2016 – топ 10

Комедии 2016 топ 5
Някои от най-добрите комедии за 2016та година

Започвам директно със списък на любимите ми топ комедии излезли през 2016та година.
1. Deadpool – Деадпул (IMDB 8.0) / В главната роля в тази комедия за супергерой е Райън Рейнолдс. Секс символът е с разядено лице в този филм и го гледате през почти цялото време само в прилепналия му костюм. Той пуска постоянно шегички, които започват още от стартовите надписи на филма. Тази комедия е една от доста сполучливите за 2016та година. Оценката му – 8 в IMDB е една от най-добрите оценки за комедия която можете да намерите, но това е доста нормално за филм на Марвел.

Не забравяйте да гледате и подкаста на Комеди Клуб София, или да посетите комеди клубовете ни в София, Пловдив и Варна.

2. The Brothers Grimsby – Братята Гримсби (IMDB 6.2) е филмът със Саша Барън Коен (Али Джи и Борат). Мега голям фен бях на Борат и много го защитавах пред всички хейтъри. Този филм обаче беше супер тъп дори и за мен. Започваше доста обещаващо, но най-тъпото е, че заведох майка ми на кино да го гледаме заедно. Умрях от срам от майка ми, а съм на 33 години.

3. The Nice Guys – Любезните Пичове (IMDB 7.4) с Райън Гослинг и Ръсел Кроу. Сравнително ОК комедия като за 2016та година с невероятно висока оценка в IMDB като за комедия. Бих я оценил с 6.5 ако зависеше от мен самия. Гледах филма, и не смятам че е нещо особено, но може би двама от най-титулованите актьори през последните 10тина години си заслужават добрата оценка. Ако не търсите разтърсващо яка комедия, филмчето е ОК. Въпреки това влиза в топ комедиите ми.

4. Pop Star – Never Stop Never Stopping – Попзвезда – Не спирай да не спираш . Участват любимите ми пичове от The Lonely Island. Въпреки това бъдете готови за доста тъпо филмче. На мен ми хареса, защото съм им мега фен и знам че ще се правят на пълните тъпаци. Ако обичате техните песнички, мисля че и филма ще ви допадне. Комедийният стил на The Lonely Island е доста познат на всичките им фенове. Филмът влиза в топ 10ката ми на добри комедии от 2016та, само защото съм голям фен на момчетата.

5. Central Intelligence – Агент и 1/2 (IMDB 6.3) Скалата и Кевин Харт. Това филмче е една от най-добрите екшън комедии през последните 10 години. Не е шедьовър за Оскар, но определено си струва да се посмеете, да гледате Скалата и да се учудите на няколко места. Кевин Харт, който е един от най-големите стендъп комедианти в щатите е главният герой във филма. Той го играе доста пуси през цялото време и горе долу напомня на себе си от стендъп комедията. Оценката на филма 6.3 в IMDB е може би малко занижена, поне за феновете на неангажиращи екшън комедийки.

Това според мен (Иван Кирков) са 5 от най-добрите комедии през 2016та година. Не забравяйте да гледате Комеди Клуб Подкаста или стендъп комедия от Комеди Клуба. Чао и до скоро 🙂

Можете да намерите още класации на топ комедиите за 2016та на този сайт.
Ако искате да гледате стендъп комедия на живо в София, Пловдив и Варна можете да пробвате този линк.