Еди Изард идва в България по покана на Комеди Клуб София

Еди Изард в София

Еди Изард е един от най-големите стендъп комедианти в Европа за всички времена. Често пъти е наричан „Изгубеният Питон“ не от кой да е, а именно от Монти Пайтън. Кариерата му е толкова бурна, че от обикновен комедиант, за няколко години Еди се превръща в легенда. Той редовно пълни Медисън Скуеър Гардън, както и останалите арени в САЩ, Европа и дори Азия. Еди поставя рекорд след рекорд във всяко отношение. Благотворителността също не му е чужда. Без предварителна спортна подготовка, той тича благотворително десетки маратони и успява да събере милиони долари за каузите, които подкрепя.

Желанието му да покори и Холивуд също не остава незадоволено. Участието му във филми като Бандата на Оушън 2 и 3, както и Валкир с Том Круз, са само част от актьорските му изяви. Бродуей също е част от проектите му.
Не пропускайте гостуването на един от най-великите комедианти идвали някога в България на 3ти април в Зала 1 НДК. Билети можете да купите от линка долу, или от дистрибуторската мрежа на Евентим в цялата страна: