Иван Кирков: Комедиантите и публиката на Комеди Клуб София са най-важни

стендъп комедианти Комеди Клуб София
Стендъп Комедиантите на Комеди Клуб София

Иван Кирков е основател на Комеди Клуб София и Фестивал на Комедията София и Варна. Тук той споделя плановете си за тазгодишните издания на фестивалите.
Здравейте г-н Кирков. Какво да очакваме в София и Варна през 2018та от Комеди Клуба?
Макар, че вече мина повече от половината 2018та, най-доброто от Комеди Клуб София тепърва предстои. На 9ти Август във Варна ще направим най-голямото стендъп комеди шоу, правено до момента във Варна, с което отново ще подобрим собствения си рекорд от миналата година. Това ще бъде и акцентът на Фестивал на Комедията Варна 2018.

1ви Април Комеди Клуб София в Зала 1 НДК
Комедиантите на Комеди Клуб София на най-голямото стендъп шоу правено в България. 1ви април 2018

Зрителите във Варна ще могат да гледат едно ексклузивно шоу с най-добрите нови шеги на Комеди Клуба. В шоуто можете да видите почти всички звезди на Комеди Клуб София – Васил Ножаров, Филип от Комеди Клуба, Ники Банков, Петя Кюпова, Николаос Цитиридис, Христо Радоев и мен – Иван Кирков.
Решихме да направим едно по-различно шоу във Варна това лято и да зарадваме феновете, които за последно са ни виждали през юни месец тази година.
stand up comedy tour Bulgaria
Комедиантите по време на най-голямото стендъп турне през 2018та.

По отношение на Фестивала на Комедията София, имаме тотално друга нагласа. В София зрителите ще могат да гледат 101 невероятно смешни стендъп комеди шоута, както и едно огромно гала събитие. Акцент са международните ни шоута, в които тази година ще излязат на сцената на Комеди Клуб София звезди с два спешъла в Нетфликс като Даниел Слос, комедианти пълнещи арени навсякъде във Великобритания като Стивън К Амос и човекът стигнал до 3то място в Britain’s got talent – Далисо Чапонда.

Лично аз обещавам на българската публика, че екипът на Комеди Клуб София ще работи 24 часа в денонощието, за да създава невероятно изживяване за зрителите, а комедиантите на Комеди Клуба ще получават най-добрите възможности за изява и за личностно израстване. При нас са някои от най-талантливите хора не само в България, но дори и на международно ниво и както обичам да казвам, ще работя за да доведа най-големите звезди от световната сцена при нас, а след това ще ви покажа, че комедиантите на Комеди Клуба по нищо не им отстъпват.
Имаме и няколко огромни проекта за края на годинта над които с екипа ми работим неуморно, но все още бих искал да ги запазя в тайна.
За още информация около Фестивалите на Комедията Варна и София можете да разгледате страницата им.