Идея за фирмено парти – стендъп комедия в Комеди Клуб София

Стендъп комедия в Комеди Клуб София е една прекрасна идея за фирмено парти през последните години. Няма нищо, което да сплоти екипа ви по-добре от това да се посмеете заедно в Комеди Клуб София.

Комеди Клуб София има опит със над 100 фирмени партита годишно от 2015та година насам. Без значение от размера на компанията ви, ние ще намерим подходящ вариант за вашето парти в клуба.

Гостуване на комик (комедиант) от Комеди Клуба също е чудесен вариант, ако вече имате избрана локация за събитието си.

За да получите оферта, се обадете на нашия телефон 0884 505 855 и колегите ще ви дадат оферта, отговаряща точно на вашите изисквания.

Добра идея ли е stand-up comedy за фирмено парти?

Стендъп комедия е прекрасна идея за фирмено парти, но не всяко място и публика са подходящи за такъв тип преживяване. Служителите на Комеди Клуб София ще изслушат вашата идея и ще ви посъветват как да интегрирате стендъп комедията по възможно най-добрия начин.

Колко струва да се наеме стендъп комик / комедиант за фирмено парти?

За да получите оферта от Комеди Клуб София за вашето фирмено парти и за ангажиране на наш резидент или редовен комедиант, просто се обадете на нашите телефони (0884 505 855 или 0898 234 077) или ни пишете на comedybulgaria(at)gmail.com

Локация за фирмено парти със стендъп комедия в София

Комеди Клуб София разполага с 3 (три) изключително удобни локации за провеждане на фирмено парти в София.

Комеди Клуб София ул. Московска, се намира на жълтите павета, точно зад Двореца и Министерски Съвет. Локацията е заобиколена с паркинги, които вечер са почти празни и е изключително лесна за достигане с метро до спирка Сердика.

Николаос Цитиридис

Ако вече сте избрали локация за вашето фирмено парти, можете да наемете от нас най-добрите стендъп комедианти в страната. Резидентите и основните комедианти на Комеди Клуб София са с изключително богат опит и над хиляда участия в страната. Разбира се не всяко място и публика са подходящи за стендъп комедия. Именно това нашият екип ще ви посъветва как да превърнем партито ви в незабравимо преживяване.

За повече за стендъп комедиантите на Комеди Клуба.

Какво е stand-up comedy

Подкаст на Комеди Клуба