Забавна идея за фирмено парти с комедиант

firmeno parti komediq

Как да организираме забавно фирмено парти

Фирмено парти – събитието, което компанията очаква с нетърпение.  Но когато се налага да го организираш, нещата не винаги са така приятни. Отново трябва да местиш планини, за да са доволни всички. За поредна година си изправен пред непосилната задача да сплотиш група от хора, които се карат за температурата на климатика и кой е изпратил грешния exel файл.

Вече сте имали шоу с маски, фокуси, известни поп изпълнители, екзотични животни. Има ли нещо, което все още не си предложил на специалната офис комисия за годишните партита?

Комедианти на фирмено парти

Представям ти нестандартно, интересно и страшно забавно решение. Комеди Клуб София на твоето фирмено парти. Ами да, работата ти е така или иначе е комедия, остави на професионалистите да ви разсмиват поне тази вечер.

Шегата настрана. Комеди Клуб София е мястото за стендъп комедия в България.

Имаме различни комедианти, които могат да разнообразят дежурният сценарии на едно корпоративно събитие, така че да бъде изпълнено с много хумор. 

Няма нищо по-добро от  това, една вечер да се посмееш от сърце с колегите и да сплотите колектива по-възможно най-забавния начин. 

Идея за фирмено парти за малък екип? Прочети предложението ни тук.

А за да впечатлиш цялата фирма (и шефовете), може запазите нашата зала в центъра на София. 

Какво може да избереш

Вече започваш да пишеш имейл с текст “А, искате ли тази година…”

Преди да го изпратиш, ето как да убедиш и колегите, че стендъп комедия на твоето фирмено парти ще е най-доброто ви работно решение след диспенсъра за вода в коридора:

  1. Може да наемете комедиант за фирменото си парти.
  2. Възможност да бъде наета цяла зала за събитието.
  3. Комеди Клуб София може да поеме цялата организация за вашето парти и да включи музикални изпълнения в програмата.
  4. Ако вече имаш план за събитието, но ти се иска да включиш и стендъп хумор, имаме водещи, които ще се погрижат за забавната страна на програмата.

Направи фирменото си парти запомнящо се и избери смеха да бъде част от работата, поне за една вечер.

Програмата на Комеди Клуб София

Комедианти и стендъп комедия