Кои ще са комедиантите в Зала 1 на НДК?

stand up comedy special

Празнуваме 1 април, както подобава традицията – с паметно шоу в Зала 1 на НДК!

Ето кои комедианти ще се качат на сцената, за един истински смешен празник:

Иван Кирков

Иван Кирков е създател на Комеди Клуб София, продуцент и стендъп комедиант. Той ще се качи отново на сцената на НДК, за да разкаже някои от най-добрите си шеги, заедно с останалите комедианти.

1 април е официлаен празник на Комеди Клуба още от 2013 г., когато за пръв път комедиантите празнуват заедно с фенове.

Васил Ножаров

Васил Ножаров е първият комедиант, който се присъединява към Иван Кирков през 2013 г. 

Определя себе си като “комедиант-динозавър (и на години, и на килограми), ИТ консултант, истински парадокс”.

Васил обича да си играе със стереотипите и да разказва съвсем истински истории, в които героите са съвсем реални личности. 

За него, 1 април е една от трите най-важни дати в годината (заедно с 3 март и рожденият му ден). След две години ограничения, вече няма търпение, да си върне емоцията от голямата сцена.

Ники Банков

Николай Банков, както го описват феновете – “пичът със зодиите“ също ще се включи в шоуто на 1 април.

Още от малък, Ники обича да разсмива хората, и когато разбира за стендъп комедията в България и Иван Кирков, веднага се записва за Open Mic. 

Един от най-готините му спомени за 1 април е от шоуто през 2019 г., когато представя пародиен образ на самия себе си. 

stand up comedy

Сашо Деянски

Александър Деянски е част от Комеди Клуба от 2016 г., когато за пръв път се явява на Open Mic вечер. 

Като комедиант, Сашо се определя като “Не толкова добър, колкото майка ми твърди; не толкова лош, колкото жена ми си мисли.”

Когато решава да се пробва със стендъпа, си казва, че ще продължава, докато е яко. Вече 6 години.

Петя Кюпова

Петя Кюпова е първата жена професионален комедиант в България, тя е част от Комеди Клуба от 2016 г. и редовен участник в Шоубизнес изданието на подкаста. На въпроса как се определя като комедиант, Петя отговоря, че в комедията, е както в живота. 

Петя винаги е знаела, че иска да прави нещо подобно, открива стендъп комедията в труден, но може би най-подходящият период в живота си. Останалото, както се казва, е история.

Христо Радоев

Христо Радоев стартира стендъп кариерата си през 2016 г. За себе си като комедиант, Христо се оприличава на Циничният бард. В комедията си той възпява човешката природа, преодолява своите лични травми и борби и поставя в светлината на прожектора детайли от ежедневието, които повечето хора пренебрегват. Също така  говори и за секс.

Емо Йоцов

Емилиян Йоцов е най-новото попълнение в Комеди Клуб семейството. Емо идва на Open Mic, за пръв път през 2019 г. Днес вече е неделима част от Клуба, с редовни участия пред публика.

За него, 1 април 2022 г. е още по-специална дата, защото за първи път ще празнува “Най-смешният ден” от сцената на Зала 1.