Комедиите на 2019-та

топ 6 комедии на 2019
Комедиите през 2019-та са много и не знаете кой първо да изгледате? Ако харесвате comedy жанра, то това е статията за вас: Най-добрите комедии за 2019-та година
  • Long shot / А дано, ама надали

Филмът ще представи историята на неуспешния журналист Фред Фларски, който е обсебен от красавицата Шарлот Филд, правителствен секретар, която някога е била негова бавачка. Фред ще направи всичко възможно, за да спечели вниманието на Шарлот, понастоящем омъжена за щатски сенатор.


  • Little

Една жена се трансформира в по-младото си аз в момент от живота си, когато натискът в зрялата възраст стане твърде много, за да се понесе.


  • What men want

Али Дейвис е успешен спортен агент, която непрекъснато става жертва на полова дискриминация от страна на мъжките си колеги. Когато Али се разминава със заслужено повишение, тя си задава въпроса от какво има нужда, за да успее в света на мъжете, докато не получава възможността да чуе мислите на мъжете при срещата си с един медиум. С новооткритата си сила Али започва надхитрява колегите си и се впуска в надпреварата за следващата баскетболна супер звазда Джамал Бари, но пътя, който тя трябва да измине ще изпита отношенията ѝ с нейните трима най-добри приятели, офис асистента и възможността за нова любов.


  • Fighting with My Family / Семейни кютеци

Филмът разказва историята на суперзвездата от Световната кеч федерация Пейдж. Пейдж и нейния брат Зак се сблъскват със Скалата и искат съвет от него как да спечелят тълпата по време на професионалните състезания по кеч. Джонсън се забавлява, докато играе себе си на екрана.


  • MIB: International / Мъже в черно: Глобална заплаха

Римейк-продължение на едноименната кинотрилогия 1997-2012, по поредицата от 5 комиксови книги на американския писател и сценарист Лоуел Кънингам. Нов разказ за работата на свръхсекретна организация, контролираща дейността на чуждоземните пришълци, обитаващи Земята наравно с хората. В центъра на сюжета са агентите Х (Крис Хемсуърт) и М (Теса Томпсън).


  • The Art of Self-Defense / Изкуството на самозащитата

Главният герой, Кейси, случайно е нападнат на улицата. Така той решава да се запише в местния клуб по карате и се запознава с мистериозния Сенсей (Алесандро Нивола). Целта на Кейси е просто да се научи да се защитава, но попада в един свят на супермъжкари, в който насилието е в изобилие.
В този свят обаче има и една жена (Имоджен Путс), която също се бори да намери своето място в него. За Кейси предстои едно едновременно плашещо и заредено с много черен хумор приключение.

А за Топ 6 Комедиите за предходната 2018-та година: тук. 🙂