Комедиите през 2018та на Кино и в Замунда

класация на комедии

Тази е статия за комедиите които очакваме да излязат през 2018та на кино и в Замунда. Тъй като филмите още не са излезли в България не знаем как точно ще преведат заглавията им.
Започваме с филмите, които очакваме през февруари в кината:
Game Night с Джейсън Бейтман и Рейчъл Макадамс. Лично аз нямам търпение да излезе тази мистериозна криминална комедия с двама от любимите ми комедийни актьори. Мисля, че всички любители на комедиите ще се забавляват доста. Филмът ще бъде в Замунда с добро качество около средата на Май месец 2018.

The Upside Римейк на френският филм от 2011та година – Untouchable. Може би знаете истинската история на свръх богат човек в инвалидна количка и неговият помощник със съмнително минало. Двамата стават неразделни и печелят заедно от общуването си един с друг. Не съм чувал човек, който да се изкаже зле за френската версия на филма, нека видим как са го пресъздали американците. Любимият ми Браян Кренстън от Малкълм и Breaking Bad е в ролята на богаташа, а Кевин Харт в ролята на помощника му.
http://www.imdb.com/title/tt1987680/?ref_=nv_sr_1
Blockers е тинейджърска комедия в която паникьосаните родители – Джон Сена и Лесли Ман искат да попречат на дъщеря си да прави секс на абитурентската си вечер. Знаете този тип тинейджърски комедии. Очаквам филмът да не е кой знае какво, но ако отидеш на кино с подходящи очаквания, мисля че може да си изкарате добре.

Не забравяйте да чекнете и клиповете на Комеди Клуб София: