Топ комедии на 2021

comedy club sofia komedii filmi

Комедийните филми на 2021 според Комеди Клуб София.

Ако си пропуснал кои са  топ комедийните филми на 2021 г., в тази статия сме събрали супер забавни предложения. Според нас те бяха най-добрите филми за годината в жанра, така че ако си търсиш разтоварващ и комедиен филм, който да гледаш през уикенда, задължително прочети тази статия.

 The Suicide Squad (Отряд Самоубийци)

„Отрядът самоубийци“ е американски комедия от 2021 г. на режисьора Джеймс Гън, който също така е и негов сценарист. Филмът е 10-ият подред във Вселената на DC. Бел Рев, затворът с най-висока смъртност в Щатите, в който стоят под ключ най-опасните суперзлодеи. Те са готови на всичко, за да се измъкнат от там, дори да се присъденият към супер-секретния и съмнителен Отряд Отрядът потегля на унищожителна мисия през джунгла гъмжаща от войнстващи противници и партизански бойци, заедно с полковник Рик Флаг, който да се увери, че ще се държат прилично.

Bad Trip 

Американска комедия, един от най-добрите комедийни филми, с шеги от скрита камера с истински хора. Филмът проследява пътуванего от Флорида до Ню Йорк на двама приятели ( стендъп комедианта Eric André and Lil Rel Howery). Пътуването е предприето, за да може един то двамата да се обясни в любов на момичето от гимназията, в което е бил влюбен. Всичко това е съпроводено с куриозни моменти и много шеги, както и преследване от криминално проявената сестра на единия приятел, чиято кола са откраднали за пътуването.

Red Notice (Червена бюлетина)

Филмът разказва историята на най-известния крадец  на произведения на изкуството  в целия свят. Действието на филма шеметно се развива в няколко държави. Безспорно една от топ комедиите на 2021.

Заглавието на филма се отнася до високото ниво на сигурност в Интерпол.

Участват Дуейн Джонсън – Скалата, Гал Гадот и Райън Рейнолдс.

 Don’t Look Up (Не поглеждай нагоре)

Черна комедия за двама астрономи ,той страда от неконтролируемо паническо разстройство, тя има склонност да злоупотребява с бяло вино.) , които се опитват да предупредят света за заплаха от астероид, който се приближава към Земята.  

Звезден актьорски състав е включен във филма – Леонардо ДиКаприо, Дженифър Лорънс, Мерил Стрийп, Джона Хил, Тимъти Шаламе, Ариана Гранде и др.

Филмът се очаква в стриймниг гиганта Нетфликс на 24 декември. Какъв по-добър коледен подарък?

Coming To America 2 (Завръщане в Америка)

Дългоочакваното продължение на един от най-добрите комедийни филми от 80-те. Еди Мърфи вече е крал Аким от Замунда. В продължението Аким научава шокиращата новина, че има свой отдавна изгубен син. Така той трябва отново да се завърне в Америка и да открие своя наследник, който ще е следващия владетел на Замунда.

Винаги може да се забавляваш с видеата на Комеди Клуб Подкаст, абонирай се за канала, за да не пропускаш нито един епизод.

Stand-up comedy България

Комеди Клуб Магазинът

Шоута и резервации – Комеди Клуб София