Комедия и Камък Ножица Хартия турнирът на България

Камък ножица хартия и комедия в София

Комеди Клуб София организира първия турнир по Камък Ножица Хартия – RPS Ultimate Challenge Sofia на 28ми февруари от 17:00.

Събитието обещава да е едно от най-големите комедийни събития в Страната, като включва коментатори, водещ и съдия от резидентите и open mic-ерите на клуба.

Комедията се променя благодарение на The Comedy Club Sofia, които не спират да експериментират с най-различни шоута и формати.

Резидентите на клуба са основните стендъп комедианти в България.

Иван Кирков е създател на клуба и един от първите професионални комедианти в страната. Комедията е неговата страст и именно това е вдъхновението му за създаване на Комедийния Клуб в сърцето на София.

Камък ножица хартия и комедия в СофияВасил Ножаров се занимава с комедия също от самото начало. Срещата му с Иван Кирков е старт на едно сценично партньорство, което продължава вече повече от три години.

Никола Тодороски е комедийният гений на Македония. Комедийните му проекти надхвърлят отдавна македонските граници. Никола е правил комедийни представления в Англия, Сърбия, Хърватия, България, Македония, Босна и Черна Гора, Германия и други страни. Чувството за хумор е комедийното му оръжие.

Можете да разгледате програмата на Комеди Клуб София като отворите тяхната програма.