Комеди Клуб Пловдив открива врати на 28ми септември

стендъп комедия в Пловдив

Комеди БГ с гордост ви съобщава, че на 28ми септември 2016 една от нашите мечти ще се сбъдне.
Врати открива Комеди Клуб Пловдив.
Пловдивчани ще имат своето място за стендъп комедия, като ще могат да гледат над 50 стендъп комедийни представления годишно.
The Comedy Club, Comedy BG и Петното на Роршах успяха да реализират един отдавна замислен проект и да стартират вторият комедиен клуб на едно от най-култовите места в Пловдив, а именно – Петното на Роршах.

12 невероятни стендъп комедианти ще разсмиват културната столица на България, подпомогнати от множество международни гости и приятели.
Голямото откриване ще продължи 3 дни – 28ми, 29ти септември и 1ви октомври са трите дни в които ще можете да гледате най-доброто от българската стендъп комедия, гарнирано с безплатни шотове, тениски и много други изненади за най-големите фенове на комедията в Пловдив.

Stand up Comedy Plovdiv Ivan Kirkov
Иван Кирков – основател на Комеди БГ и Комеди Клуб България

 

Официалното изявление на Иван Кирков – основател на Комеди БГ и The Comedy Club Sofia и резидент на Комеди Клуб Пловдив.

„Пловдив е един невероятен град, с разпалени комедийни фенове и може би най-големите все така неугаснали традиции в културния живот на България. Аз съм изключително горд да съобщя на феновете ни, че успяхме да завършим проекта ни заедно с невероятните ни партньори от Петното на Роршах и да направим Комеди Клуб Пловдив реалност.

Постигнал съм доста неща в живота си, но лично за мен, създаването на Комеди Клуб Пловдив е най-хубавото ми постижение. Заповядайте в Комеди Клуба, а аз ви обещавам: „Смешна вечер… без майтап!„“