Комеди Клуб София – История на стендъп комедията в България

комеди клуб софия стендъп

Клубът отваря врати на 7 декември 2015 г.

Комеди Клуб София е проект на Comedy.bg и продуцентът Иван Кирков. Той е първото и за сега единствно заведение в София изцяло за стендъп комедия. Освен резидентите комедианти – Иван Кирков, Васил Ножаров, Никола Тодороски, на сцената на Комеди Клуб София са представяли стендъп шоута много гостуващи артисти от България и чужбина.

От създаването си в края на 2015 до сега клубът успешно развива стендъп изкуството в столицата ни, като усилено работи върху имиджа и качеството на този жанр комедия. Въпреки че не е единственото място, където се провеждат стендъп представления, заведението е единственото, което се занимава само с това и предлага професионални шоута на публиката си. Разбира се, аматьорските представления не винаги трябва да бъдат подценявани, но за тези, които търсят хумор, представен с качество и професионализъм, Комеди Клуб София несъмнено остава избор номер едно.

Шоута се провеждат всяка седмица – от три до пет. Форматът им зависи от типа шоу. На сцената излизат един след друг един или повече комици. Всеки има определено време, в което разсмива публиката.

Програма на Комеди Клуб София