Комеди Клуб София празнува Деня на шегата!

Клубът на Комедията работи дори и на официалния си празник – Деня на шегата! Артистите ще представят стендъп комедийно шоу в две последователни извания. Най-добрите стендъп комедианти, които българската публика познава – Иван Кирков, Васил Ножаров и Николай Банков от Comedy.bg ще разсмиват гостите на клуба – всеки със собствения си уникален стил и хумор. Към тях ще се присъединят и младите комедианти от Стендъп Бг – Калин, Александър, Цветомир, Николаус и Маги.

Ако сте се интересували от стендъп в България, знаете, че Комеди Клуб София е мястото за стендъп комедия в София. Заведението от декември до сега има страхотен успех и публиката се увеличава постоянно. Клубът работи с най-добрите стендъп артисти в България и дава възможност за изява и развитие на начинаещите. Интересът към разнообразната програма – черен хумор, секс хумор, любовна вечер, нърд комедия, турнир по камък, ножица, хартия и много други се покачва и каузата на клуба да популяризира стендъп изкуството в България става все по-успешна.

Първи април, The Comedy Club Sofia, 19:30 и 21:30. За повече информация относно предстоящи събития на клуба, разгледайте програмата в официалния сайт и следете фейсбук страницата на клуба.