Комеди Клуб София – стендъп комедия и бар / Comedy Club Sofia bar and stand-up

Сашо Деянски Комеди Бар

Комеди Клуб София е първият комедиен клуб и бар в България. През 2012та година, комедиантът Иван Кирков създава Комеди Клуб София с цел да популяризира стендъп комедията в страната и да я превърне в уважаван жанр.

Днес Комеди Клуб София има 3 локации в столицата и една в Пловдив.

Програма на стендъп комедията

Комеди Клуб София има представления всеки ден от вторник до неделя. Основната локация на Комеди Клуба и бара се намира на ул. Московска 3 на жълтите павета, точно срещу БНБ.

Барът предлага напитки и леки неща за хапване като начос, ядки и други. Идеята за Комеди Клуб и бар се ражда през 70те години в Лос Анджелис, където Митзи Шор създава Комеди Стор Ел Ей. Клубът представлява бар и сцена, посветени изцяло на стендъп комедията.

Comedy Club Sofia stand-up comedy and bar е мястото, където можете да се смеете всяка вечер пиейки питие от нашия бар.

Резидентите на Комеди Клуба са най-добрите стендъп комедианти в страната.

Ако искате да се смеете с най-добрите стендъп комедианти в страната, то Комеди Клуб София е вашето място за стендъп комедия и приятно изживяване с невероятен бар, който работи през цялото време за вас.

Билети можете да купите на място, а резервации за местата си направете на тел: 0884 505 855 или 0897 234 077.

Очакваме ви в Комеди Клуба и бара ни за една невероятна смешна вечер.

Комеди Клуб и бар София

Колко струват билетите в Комеди Клуба и има ли консумация на бара?

Билетите за стендъп комедия в Комеди Клуб София са 12 лв. към началото на 2020. Имаме намаления за ученици и студенти. Цената на билета не включва консумация от нашия бар.

Има ли общо между театър и стендъп комедия? Как се включва бар в цялата концепция?

Театърът и стендъп комедията, макар и да изглеждат сходни за неопитния любител на стендъп комедия, няма много прилики в жанра. Двете изкуства се изнасят на сцена пред жива публика. В театъра има актьор, който обикновено играе постановка, писана от сценарист и поставена от режисьор.

При стендъп комедията, комедиантът е единственият замесен, като в почти всички случаи той или тя говорят от свое име и не играят роля.

Има ли общо между Комеди Клуб София и Сатиричен театър?

Между Комеди Клуб София и Сатиричен театър няма нищо общо. Комеди Клуб София е изцяло частна организация, създадена през 2015та година от комедианта Иван Кирков. Сатиричен театър се опита да създаде малка сцена за нещо, което наричат театрален стендъп през 2020 година. За момента нямаме обратна връзка за техния опит актьори да играят постановки, които наричат стендъп в нещо, което наричат Хепи Сатира и наподобява нашия Комеди Бар. Ще се радваме да ни пишете с повече информация, която да пуликуваме на нашия сайт.

Какво може да се консумира от бар в Комеди Клуба?

Можете да консумирате абсолютно всички широко разпространени безалкохолни и алкохолни напитки, както и коктейли и леки неща за ядене, като ядки, начоси и други.

В колко часа започват постановките на Комеди Клуб София и в колко отваря бара?

Барът на клуба отваря около един час преди старта на първото шоу за вечерта. Препоръчваме ви да дойдете по-рано за хубави места.

Фейсбук страница на Комеди Клуб София за stand-up comedy

Страница на Комеди Клуба

Youtube страница за stand-up comedy