Комеди Клуб София създаде втора сцена за стендъп комеди на жълтите павета

Стендъп Комеди
Тайното шоу на Комеди Клуб София отведе над 100 души на тайната локация.

Четири години след откриването на Комеди Клуб София на ул. Леге 8, Комеди Клубът и Иван Кирков създадоха втората сцена за стендъп комедия на жълтите павета – Комеди Клуб София Московска. Клубът се намира на улица Московска 3, а входът му е откъм ул. Малко Търново.

moskovska-pics-taino-show
Маршрута по пантофи на Цар Борис III, беше обходен от феновете на Комеди Клуба.

Клубът е символична връзка между миналото и бъдещето на столицата.

Мястото е знаково, защото в същото помещение се е намирал знаковият „бар Луна“, в който през 30те години, Цар Борис III е наминавал „по пантофи“ от двореца, за да гледа любимите си кабаре изпълнители от България и чужбина.

Една от многото паузи на продължилото над 3 часа шоу.

Комеди Клуб София се включи в инициативата на община София да възвърне блясъка и историята на най-късата и интересна пешеходна улица в столицата и включи легендарното име на Бар Луна в табелата на клуба.

Една от историческите улици в София с историческия „бар Луна“

Също толкова енигматично и загадъчно протече и първото шоу в новия Комеди Клуб. То бе наречено тайното шоу на Комеди Клуба и се състоя точно една седмица преди официалното откриване.

Над 100 човека преминаха по маршрута на Цар Борис III, за да гледат стендъп комедия.

Над 100 човека се събраха пред клуба на ул. Леге 8 за редовното шоу, но вместо да се настанят в добре познатия на феновете на комедията клуб, те бяха преведени от Леге 8 до тайната локация на новия клуб. Символично изминаха и маршрута „по пантофи“ на Царя от двореца до ул. Малко Търново и станаха свидетели на 3 часа и половина стендъп комедия в новия дом на стендъп комедията в България.

13 от топ комедиантите на Комеди Клуба излязоха на сцената.

Комедиантите на Комеди Клуба в препълнения backstage, преди шоуто.

На 25 октомври 2019 ще бъде и официалното откриване на Комеди Клуб София на ул. Московска, а след това ще можете да гледате всички най-добри комедианти на Комеди Клуба всяка вечер на сцената ни.

Комеди Клуб София ще продължава да популяризира стендъп комедията в страната.

Целта на новия клуб на Комеди Клуб София е да надградим условията за писане на още по-добри шеги на нашите комедианти и да предоставим най-добрата обстановка за смешна вечер на феновете на стендъп комедията в страната.

стендъп комеди клуб
Новият дом на стендъп комедията в България.

Благодарим на всички, които се включиха в приключението и останаха завинаги в историята на Комеди Клуба и стендъп комедията в страната.