Комик за Фирмено или Корпоративно парти

1ви април зала 1 ндк 2019 комеди клуб софия стендъп комедия българия

Комеди Клуб София е мястото за стендъп комедия в България. Ние работим ексклузивно с най-добрите стендъп комици в страната. Ангажирайте наш комик за фирмено или корпоративно събитие, като ни звъннете или ни напишете мейл.

Звъннете ни на 0884 505 855, за да ангажирате резидентите и основните комедианти на Комеди Клуба. Или ни пишете на comedybulgaria(at)gmail.com .

стендъп комеди в София
Стендъп Комеди с Комеди Клуба в Зала 1 НДК

За вашето Коледно Фирмено Парти, или корпоративно събитие можете да ангажирате комик от хората на Комеди Клуб София.

Резидентите на Комеди Клуб София са: Иван Кирков, Николаос Цитиридис, Александър Деянски, Филип от Комеди Клуб София, Ники Банков, Петя Кюпова, Васил Ножаров, Христо Радоев и Никола Тодороски.

Ако бюджетът за вашето фирмено или корпоративно събитие е по-малък, можете да ангажирате някой от основните ни комедианти, които имат по-малки хонорари от тези на резидентите на Комеди Клуб София.

Комеди Клубът има огромен опит с комик за фирмено или корпоративно парти и знаем как да създадем най-добрите условия за вашата фирма или корпоративен клиент.

Обадете ни се за цени и актуалния график на комиците ни.

  • Комеди Клуб София
  • ул. Московска 3
  • Тел. 0884 505 855
  • e-mail: comedybulgaria (at) gmail.com

Цени за комик за фирмено парти – по телефон или e-mail.

Комеди Клубът осигурява комедианти за вашето събитие. Фирмено събитие, рожден ден, корпоративно или Коледно парти на фирмата, както и семинари. Смехът е винаги добра идея за разведряване на обстановката на събитието, което организирате. Нашите експерти ще ви посъветват как да интегрирате програмата със стендъп комедия по възможно най-добрия начин във вашето фирмено парти, така че да се получи възможно най-добре и вашите клиенти или служители да се смеят възможно най-много.

Портфолиото ни включва комедианти като Иван Кирков, Николаос Цитиридис, Александър Деянски, Ники Банков и т.н.

Рождените дни са по-специфични и имаме доста изисквания за участие на наш комик на такъв тип празненство. Същото важи и за сватбени празненства и юбилеи. Обадете се на нашия телефон, за да обсъдим детайлите по партито или фирменото събитие.

Ние от Комеди Клуб София и Комеди БГ имаме 8 годишен опит в ангажирането на нашите комици във фирмени събития и знаем кои са детайлите, които да превърнат едно гостуване в невероятно събитие за вашите клиенти или партньори.

Повече за stand-up comedy.

Български комедианти

Комеди Клуб София