Много смешни комедии

много смешни комедии

Кои комедии са много смешни за ComedyBG? Класирали сме в неподредена листа 5 от най-смешните филми в comedy жанра, които със сигурност да гледате. А ето ги и тях:

Long shot / А дано, ама надали

Филмът ще представя историята на неуспешния журналист Фред Фларски, който е обсебен от красавицата Шарлот Филд, държавния секретар на САЩ, която някога е била негова бавачка. Фред ще направи всичко възможно, за да спечели вниманието на Шарлот, понастоящем омъжена за щатски сенатор.


Little

Една жена се трансформира в по-младото си аз в момент от живота си, когато натискът в зрялата възраст стане твърде много, че да го понесе. Дали тя се превръща в едно по-добро себе си, след като се връща в младите си години? Гледайте Little, за да разберете:


Още много смешни комедии – отдолу, но междувременно не забравяйте да гледате подкаста на Комеди Клуб София, или да посетите комеди клубовете ни в София, Пловдив и Варна.


What men want

Али Дейвис е успешен спортен агент, която непрекъснато става жертва на полова дискриминация от страна на мъжките си колеги. Когато Али се разминава със заслужено повишение, тя си задава въпроса от какво има нужда, за да успее в света на мъжете, докато не получава възможността да чуе мислите на мъжете при срещата си с един медиум. С новооткритата си сила Али започва надхитрява колегите си и се впуска в надпреварата за следващата баскетболна супер звазда Джамал Бари. Останалото трябва да разберете съми:


Game Night

Макс и Ани веднъж седмично се събират с приятели и си организират „нощ на игрите“. Традицията продължава до деня, когато на гости пристига братът на Макс – Брукс, който им е приготвил специална изненада. Той организира детективско парти с разгадаване на убийство, пълно с мними похитители и фалшиви федерални агенти. Когато Брукс е отвлечен, всичко изглежда като част от играта… Шестимата амбициозни играчи се впускат в шеметна надпревара да разрешат мистерията и да спечелят специалната награда, но постепенно осъзнават, че нито играта, нито Брукс са това, което изглеждат.


Blockers / Секс на куково лято

Младите искат да се забавляват. Възрастните – да ги спрат.
А когато трима родители случайно научават за сключен съюз между техните деца да загубят девствеността си на абитуриентския бал, започва тайна нощна операция, за да попречат на тийнейджърите да изпълнят сделката.

stand up comedy Bulgaria

А за още много смешни комедии, следете нашият сайт Comedy.BG, както и програмата на Комеди Клуб София.