Stand up comedy шоу в Стара Загора

стендъп комеди шоу иван кирков

Ново соло шоу

Иван Кирков ще представи най-новото си шоу – Мръсна игра, в родния си град.

Това е четвъртото соло шоу на Иван Кирков – създателят на Комеди Клуб София. В него комедиантът разглежда някои от най-актуалните теми от последната година.

По време на изборите през 2021 г., Иван се среща с различни представители на партиите, пробва кюфтетата в Парламента и се запознава отблизо с живота на депутатите и парламентарните заседания. Мръсна игра разказва за погледа “от другата” страна, със смях и много ирония. 

Мръсна Игра с премиерно турне

Първото соло шоу на Иван Кирков е “Роден в Стара Загора”, две години по-късно започва да прави “Едно време беше по-добре”, а след това и “Какво искат мъжете”.

По покана на Иван и Комеди Клуб София в България гостуват едни от най-известните комедианти в света – Луи Си Кей, Джими Кар, Еди Изард, Стивън К. Амос, Джон Клийз и др.

В работата си Кирков не спира да търси таланти. Работата с тях е свързана с ускорената програма за подготовка на стендъп комедианти на Комеди Клуб София. Именно там намира невероятни хора като Николаос Цитиридис, Ники Банков, Васил Ножаров, Петя Кюпова и други.

Но въпреки многобройните си дейности Иван не спира да бъде и комедиант. Чуй историите му, които понякога могат да те ядосат, а понякога да те накарат да плачеш от смях.  

За резервации и билети

Стендъп комедия в България

Комеди Клуб София