Най-доброто от българската стендъп комедия в Комеди Клуб София

иван кирков васил ножаров ники банков стендъп комедия шоу комеди клуб софия забавна вечер стенд ъп

Българската сцена за стендъп комедия постоянно приветства и отпраща нови артисти, но има такива, които последните 5 години не са слезли от нея и тях наричаме професионални стендъп комедианти.

Много заведения в София правят стендъп вечери, което показва, че интересът нараства, но за сега има едно място, което е посветено изцяло на стендъп комедията и усилено работи да я развива – при това успешно. Комеди Клуб София предлага разнообразна програма от качестевн стендъп всеки месец.

Нърд Хумор – едно от тематичните шоуто на клуба. Комедията за нърдове е предназначена за хора, които се занимаватс IT, играят игри, заспиват рано сутринта с книга в ръка, интересуват се от физика, химия, математика и която и да е наука, в общи линии – нищо нърдско не им е чуждо.

Религиозен Хумор – най-еретичното шоу, на което сте присъствали. Посветено на тези, които са изчели Библията, Корана, Талмуда, Книгата на Мормон и може би дори свещената книга на Спагетеното Чудовище и не са преоткрили смисъла на съществуването си в тях, а изповядват вярата в Комедията – най-искрената и близка до човека религия.

Офис Хумор – стендъп комедия за работохолици, шефове, секретарки, мацката на принтера, разносвача на закуски в офиса, всеки, който пътува половин час с метро до бизнес парка сутрин и изобщо за тези, които са обвързани с офис атмосферата по пряк или косвен начин.

Секс Хумор – това шоу няма нужда от описание или реклама. Важното е само едно – да сте пълнолетни, да нямате задръжки, да сте заредени с добро настроение и да пиете много, за да оправдаете червенината по бузите си след края на шоуто.

Черен Хумор – всеки има праг на хумора, след който темите стават неуместни или твърде брутални. Комедиантите на Комеди Клуб София загубиха този праг по пътя към голямата сцена и умеят да използват всяка една ситуация, за да разсмеят публиката. Ако се засягате на етнически, сексуални, неприлични, груби, неочаквано искрени и крайни шеги – добре е да поработите над чувството си за хумор и да не приемате нещата толкова на сериозно. Ако не сте от тези хора и нямате търпение да чуете брутални истории и смешки – това е шоуто за вас!

Любов и връзки – шоуто, което ще разчувства всеки. Любовта може да бъде тъжна, а може да бъде и смешна. Връзките могат да бъдат скучни, а могат да бъдат и забавни.

Соло шоутата на най-добрите стендъп комедианти в България – Какво искат мъжете, А едно време какво беше, За жените с любов, ПараНенормално, Най-доброто от Никола Тодороски– можете да гледате също всеки месец. Всяко едно от тях е изключително смешно и поднесено с уникалното чувство за хумор на всеки от комедиантите – Иван Кирков, Васил Ножаров, Никола Тодороски и Ники Банков.

Много често в клуба гостуват чуждестранни комедианти, които представят шоуто си на английски – за ценителите на чуждестранната стендъп комедия.

За повече информация, следете програмата на българската стендъп комедия

Комеди Клуб София