Най-добър български комедиант 2021 – стендъп

Най-добър български стендъп комедиант Деянски

Номинираните за комедиант на годината за 2021 в категория най-добър български комедиант на годината 2021:

Александър Деянски

Александър Деянски (Сашо Деянски) е един от най-добрите комедианти на България. Той започва кариерата си на шоу „Отворен Микрофон“ (Open Mic) в Комеди Клуб София през януари 2016 година. От тогава Сашо има над 1000 професионални шоута зад гърба си. Участник е в над 300 епизода на Комеди Клуб Подкаст и е номиниран за Комедиант на Годината 3 пъти.

Александър Деянски на сцената на Комеди Клуб София

Номинацията на Александър за най-добър комедиант на годината 2021 идва точно в момента, в който Сашо очаква да се превърне в баща за втори път.

Николай Банков (Ники Банков) – Номинация за Най-добър Български Комедиант

Ники Банков е един от най-добрите стендъп комедианти на България. Той започва кариерата си на Open Mic шоу на Иван Кирков през 2014та година и от тогава има над 1500 професионални стендъп шоута зад гърба си.

Банков е печелил наградата Комедиант на Годината през 2018та година и е номиниран още 2 пъти за нея. От старта на пандемията, Ники има участия в почти всеки голям град на страната, въпреки тежките условия.

Николай е известен с участието си в над 600 епизода на Комеди Клуб Подкаст.

Николай Банков на сцената на Комеди Клуб София 2017

Петя Кюпова – най-добър stand-up комик 2021 – номинация

Петя Кюпова е един от най-добрите стендъп комедианти в България. Стартира кариерата си през 2016та на шоу Open Mic в Комеди Клуб София. Продуцентът Иван Кирков веднага я забелязва и я включва в ускорената програма за подготовка на комедианти. През 2018та година, Петя се превръща в професионален стендъп комедиант, а през 2019 става резидент на Комеди Клуб София. В същата година, тя печели и наградата – Комедиант на Годината 2019.

Петя Кюпова – комик в Комеди Клуб София

Всички комедианти