Николаос Цитиридис за водещ на фирмено събитие

наемане водещ николаос цитиридис

Николаос Цитиридис е стендъп комедиант и водещ на телевизионно ток шоу по БТВ. Николаос е един от резидентите на Комеди Клуба.

Николаос стартира стендъп кариерата си през 2016 г., когато печели Open Mic шоуто за аматьори в Комеди Клуба. След няколко победи, талантът му е забелязан от продуцента Иван Кирков и той става част от Комеди Клуб София. Николаос е част от всички големи стендъп изяви, а през 2019 г. печели и титлата Комедиант на годината.

От 2020 г. е водещ на собствено токшоу по БТВ. През 2022 г. стартира премиерно турно с първото си самостоятелно стендъп шоу – „Това не е за по телевизията„.

Може да наемете Николаос Цитиридис като водещ и комедиант на вашето фирмено парти. Той може да бъде нает в дните, когато е свободен от снимки за предаването.

Николаос може да бъде водещ на вашето фирмето събитие в избрана от вас локация, или ако решите да наемете някоя от залите на Комеди Клуба в София или Пловдив.

За да изготвим ценова оферта и да ви предложим подходящи комедианти за вашето корпоративно събитие, пишете ни на comedybulgaria@gmail.com

Трябва да ни изратите информация за:

  • Броят на хората, които ще присъстват на събитието.
  • Локацията, на която ще се проведе.
  • Каква програма планиране.
  • Информация за компанията и бизнеса.