Комедия Вкъщи с Комеди Клуб София

стендъп 1 април
Второ онлайн шоу на Комеди Клуба по време на карантината

Елате и празнувайте с нас 8-мия рожден ден на Комеди.БГ!
Ще можете да гледате онлайн стендъп комеди шоу с най-добрите български комедианти и да се смеем заедно, дори в тези времена.

Комеди Клуб София ви предоставя абсолютно безплатно шоу, което ще бъде във форматът „showcase“ и ще включва почти всички комедианти.

А то ще се случи:
Кога: 12-ти май, 21:00 ч
Къде: Youtube каналът на Комеди Клуб София
Билети: Безплатно! Можеш, ако желаеш, да ни подкрепиш в Patreon със суми от 2 лв.

През 2012та година, комедиантът Иван Кирков се завръща в България, за да създаде първата компания за стендъп комедия у нас – Комеди БГ. През 2015та, Кирков създава и първия клуб за стендъп комедия в България – Комеди Клуб София.

И от тогава, вече 8 години, развиваме стендъп комедията в страната с една единствена цел – да създадем най-яката възможна атмосфера за творчество и смях и да ги съберем заедно. Днес, почти няма млад човек в България, който да не е чувал за Комеди Клуб София и стендъп комедията като жанр.

На 31.05.2019 отпразнувахме 7 години от създаването на COMEDY.BG – първата продуцентска компания за stand-up в България, дала начало на Комеди Клуб София и продуцираща някои от най-добрите и талантливи комедианти в страната. Ето как мина:

Онлайн стендъп шоуто съдържа нецензурен език и не е подходящо за лица под 16 години.

Комеди Клуб София:
Смешна вечер…
…без майтап!