Гостите в Комеди Клуб Подкаст през 2021 г.

подкасти гости

През 2021 г. в Комеди Клуб Подкаст гостуваха много интересни личности – от олимпийски медалист до лидерите на различни политически партии. Ето част от тях и разговорите им в подкастите.

Иван се запознава с партиите

Ивайло Вълчев в поредицата Иван се запознава с партиите

 Една от най-запомнящите се поредици беше Иван се запознава с партиите. Парламентарните избори през 2021 г. дадоха възможност на Иван Кирков да се срещне с полиците в неформална и различна за тях среда. Много от партийните представители, които гостуваха в подкаста се шегуваха и феновете на Клуба успяха да ги видят първо като хора, а след това като политици.

Цялата поредица и всички гости от Иван се запознава с партиите може да гледаш тук.

иван кирков и мая манолова кюфтета
Иван Кирков, Мая Манолова и депутатските кютета в Парламента

Паметен момент за Комеди Клуб Подкаст и Иван Кирков беше яденето на депутатски кюфтета в Парламента с помощта на Мая Манолова.

Спортисти, ютубъри, музиканти, мениджъри и още.

Тайбе Юсеин олимпийската медалистка от Токио също гостува в подкаста, скоро след завръщането си от Олимпиадата.  Друг спортист, който гостува беше ММА боецът Живко Стоименов.

В Комеди Клуб Подкаст често идват мениджъри на големи компании, които разказват за работата в корпорациите. През миналата година в подкаста беше гост и Пламен Стайков от IBM, койтосподели какво е да си IT в IBM.

Тайбе Юсеин в Комеди Клуб Подкаст

Двама участници от риалити предаване участваха в подкаста на Комеди Клуба – Морунов и Стратимир от Игри на волята.

Комедиантите имат друга версия – ексклузивният епизод на Игри на неволята може да гледаш тук.

Едни от най-забавните подкасти са с популярните личности и ютубъри. 100 кила и Атанас Колев, Мила Роберт и влогърите Цуро, Емил Конрад, Флора разказваха различни истории в Комеди Клуб Подкаст.

Общинският съветник от Спаси София – Борис Бонев в Комеди Клуб Подкаст може да гледаш тук.

Морунов от Игри на волята гостува в подкаста

Свобода на словото – нова подкаст поредица

В края на годината Комеди Клуба стартира поредица подкасти посветена на Свободата на словото. Първите гости бяха Асен Йорданов и Николай Марченко от сайта за разследваща журналистика – Биволъ.

Цензура и Свобода на словото с журналистите от Биволъ

Предстоят още много интересни гости през 2022 г. Затова последвай  Комеди Клуб Подкаст в YouTube и всички платформи за слушане, за да не пропускаш нито един епизод.

Ето кои станаха клюка и новина на годината за 2021.

Стендъп комедия в Комеди Клуба

Комеди Клуб Магазин