Подкаст за Извънземни, НЛО и Доклада на Пентагона

Половината свят изпадна в шок, след като Пентагона официално призна за НЛО пред CNN на 15ти април 2021. Комеди Клуб София излязоха с цял подкаст по въпроса, като Ники Банков се оказа по-подготвен от 90% от българските специалисти що се отнася до НЛО и Извънземни. Гледайте целия подкаст тук:

Хиляди въпроси изникват пред всеки от нас: Има ли извънземни, какво представлява въпросното НЛО? Установен ли е контакт с тях.

Комедиантите си разказват всичко, което циркулира в световното медийно пространство и всичко от хората в кръговете за конспирация и търсене на извънземни.

Извънземни и НЛО подкаст

Поредицата на Комеди Клуб Подкаст включва редовни епизоди по темата с извънземните и потвърдените случаи за НЛО засичане от пентагона. Още в началото на пандемията през 2020, започна да циркулира информация за потвърдени случаи на засечени НЛО от пентагона. През 2021, американските служби ще трябва да излязат с официален доклад през месец юни за всички въпроси, които си задават обикновените хора.

Не бъркайте НЛО с Извънземни дори и в подкаст

Има едно често срещано объркване. Много хора слагат знак за равенство между НЛО и извънземни. Това е голяма грешка. НЛО е неидентифициран летящ обект. Това означава, че всеки природен феномен или летящ апарат, за който радарите са непосилни е истинско НЛО. Преплитането на двата термина обаче се дължи на начина на придвижване на евентуални извънземни. Те със сигурност ще пътуват с непознати за нас летателни машини. Тоест, ако видим същества от друга планета, те със сигурност ще пътуват с НЛО, но ако видим НЛО, това не означава, че в него има същества от друга планета, а вероятно военни от Китай или Русия.

Следете всички подкаст епизоди на Комеди Клуба тук.

Вижте въпросния епизод тук.

Какво общо има Илън Мъск?

Илън Мъск е любимата известна личност на всички конспиратори и любители на космическите истории. Той е привърженик на теорията за симулацията в нашия свят, а освен това е твърдо решен да засели Марс с хора, както и да трансформира начина ни за комуникация, като разработи чипове с които да повишим възможностите си.

Ако искате още от Комеди Клуб София можете да проверите тук.

Още епизоди на Комеди Клуб Подкаст по различни теми можете да намерите тук.