Подкаст за Новините на Комеди Клуб София

Подкаст за новините на Комеди Клуба
Комедиантите дискутират темите от седмицата в подкаста за новини на Комеди Клуба.

През 2017та година, Комеди Клуб София стартира подкаста си за Новините от България и Света. В него комедиантите Иван Кирков, Николаос Цитиридис и Александър Деянски си лафят за новините от изминалата седмица в България и света.

Можете да гледате подкаста за новините на Комеди Клуба тук.

Подкастът излиза в 14:00 всяка събота и е активен в Youtube, Spotify, Soundcloud и iTunes.

Иван Кирков е основател и резидент на Комеди Клуб София. Завръща се през 2012та година в България, за да създаде Комеди БГ и само 3 години по-късно – Комеди Клуб София. Стартира Комеди Клуб Подкаст през късната 2016та година.

Александър Деянски е резидент на Комеди Клуб София. Стартира кариерата си на комедиант през последните месеци на 2015та и само за няколко месеца се превръща в професионален комедиант на Комеди Клуб София. Днес можете да го гледате от вторник до събота в Комеди Клуба или в Youtube канала им.

Stand-up comedy с Александър Деянски

Николаос Цитиридис е резидент на Комеди Клуб София и стартира кариерата си на комедиант в началото на 2016та година. Преди стендъп комедията, Николаос е журналист с редица награди и множество статии посветени на политиката и обществения живот в страната и чужбина.

Никлаос Цитиридис в Комеди Клуб София

Следете всички подкасти на Комеди Клуб София.

Програма на стендъп комедията в България.