Предстоящи стендъп комеди събития в София

филип комеди клуб софия стендъп комеди stand up comedy Стендъп комедия

Цели 26 Stand Up Comedy шоута предстоят в София до края на март с Комеди Клуб. Ако още не сте си избрали ден, в който да се посмеете с приятели, тук можете да научите повече за следващите стендъп комеди събития този месец.

BEST OF STAND UP COMEDY

сашо деянски стендъп комеди комеди клуб софия stand up comedy
Александър Деянски в Комеди Клуб София

Best of Stand Up Comedy е шоу, в което можем да чуем най-добрите шеги на комедиантите на Комеди Клуб. Това е шоуто за вас, ако искате да чуете разнообразен стендъп материал и да оставите комедиантите да ви изненадат от сцената с темите на шегите си.

Следващи дати на Best of Stand Up Comedy в Комеди Клуб София

9ти март 19:00 – Stand Up Comedy с Васил Ножаров, Филип, Александър Деянски и Кристиян Терзиев
9 ти март 21:30 – Stand Up Comedy с Васил Ножаров, Филип, Александър Деянски и Кристиян Терзиев
13ти март 19:00 – Stand Up Comedy с Ники Банков, Васил Ножаров, Николаос Цитиридис и Кристиян Терзиев
15ти март 19:00 – Stand Up Comedy с Петя Кюпова, Ники Банков, Васил Ножаров и Николаос Цитиридис
15ти март 21:30 – Stand Up Comedy с Петя Кюпова, Ники Банков, Васил Ножаров и Николаос Цитиридис
20ти март 21:30– Stand Up Comedy с Иван Кирков, Петя Кюпова и Ники Банков
21ви март 19:00 – Stand Up Comedy с Иван Кирков, Александър Деянски и Петя Кюпова
21ви март 21:30 – Stand Up Comedy с Иван Кирков, Александър Деянски и Петя Кюпова
26ти март 19:00 – Stand Up Comedy с Александър Деянски, Николаос Цитиридис, Ники Банков и Васил Ножаров
26ти март 21:30 – Stand Up Comedy с Александър Деянски, Николаос Цитиридис, Ники Банков и Васил Ножаров

SHOWCASE

Showcase е динамичен стендъп формат, в който 7 или повече комедианти излизат на сцената един след друг с най-смешния си материал. Showcase е стендъп комеди шоу за тези, които искат да видят наведнъж много стилове комедия. Феновете на стендъпа идват на Showcase, за да видят всички комедианти на Комеди Клуба заедно в една вечер.

Следващи дати на Showcase Stand Up Comedy в Комеди Клуб София

12ти март 19:00 Showcase – стендъп комеди шоу с Христо Радоев, Васил Ножаров, Филип, Петя Кюпова, Николаос Цитиридис, Ники Банков, Иван Кирков, Кристиян Терзиев и Цветомир Павлов
12ти март 21:30 Showcase
– стендъп комеди шоу с Христо Радоев, Васил Ножаров, Филип, Петя Кюпова, Николаос Цитиридис, Ники Банков, Иван Кирков, Кристиян Терзиев и Цветомир Павлов
23ти март 19:00 Showcase
– стендъп комеди шоу с Иван Кирков, Ники Банков, Васил Ножаров, Николаос Цитиридис, Петя Кюпова, Христо Радоев, Александър Деянски, Кристиян терзиев и Цветомир Павлов
23ти март 21:30 Showcase
– стендъп комеди шоу с Иван Кирков, Ники Банков, Васил Ножаров, Николаос Цитиридис, Петя Кюпова, Христо Радоев, Александър Деянски, Кристиян терзиев и Цветомир Павлов

ЗА ЖИ… НИТЕ С ЛЮБОВ

„За жи… ните с любов“ е соло шоу на Васил Ножаров. Ножаров започва кариерата си на комедиант през 2013. Днес той е един от най-добрите стендъп комедианти на Комеди Клуб. Хуморът му е дързък и безкомпромисно искрен. Васил не се притеснява да покаже на публиката истинското си аз и да говори точно това, което мисли. Историите му са лични и често с неочакван край. На сцената Ножаров ползва хумора, за да говори за проблемите на съвременния български мъж, за разликите и допирните точки между половете, страстта си към колите и моторите и не на последно място – секса. Соло шоуто на Васил Ножаров „За жи… ните с любов“ е искрения поглед на един обикновен мъж върху съществото жена.

vasil nojarov stand up comedy
Васил Ножаров в Комеди Клуб София

Следващото стендъп комеди шоу „За жи… ните с любов“ можем да гледаме на 13ти март от 21:30 в Комеди Клуб София.

ЧЕРЕН ХУМОР

Stand Up Comedy шоуто Черен Хумор е за феновете на черната комедия. Тези, които и най-дръзката шега няма да ги накара да се чувстват некомфортно. Които живеят за нецензурния, политически некоректен и брутален хумор. Едно от хубавите неща на стендъп комедията е, че от сцената свободата на словото е не само позволена, но и насърчавана. Ако смятате, че няма тема, която да ви притесни и сте готови да чуете най-бруталните теми и джоукове – това шоу е за вас.

Следващи дати на Черен Хумор в Комеди Клуб София

14ти март 19:00 Черен хумор – стендъп комеди шоу с Иван Кирков, Ники Банков, Филип и Калин Кръстев
14ти март 21:30 Черен хумор – стендъп комеди шоу с Иван Кирков, Ники Банков, Филип и Калин Кръстев

СЕКС ХУМОР

Секс Хумор е стендъп комедия с очевидна водеща тема. Няма нищо скрито, няма филтър, няма спестени детайли – всичко за секса през преживяванията на комедиантите. В това Stand Up Comedy шоу няма място за срам, само за смях.

Следващи дати на Секс Хумор в Комеди Клуб София

16ти март 19:00 Секс хумор Част 1 – стендъп комеди с Петя Кюпова, Иван Кирков и Христо Радоев
16ти март 19:00 Секс хумор Част 1 – стендъп комеди с Петя Кюпова, Иван Кирков и Христо Радоев
27ми март 19:00 Секс хумор Част 2 – стендъп комеди с Николаос Цитиридис, Васил Ножаров и Ники Банков
27ми март 21:30 Секс хумор Част 2 – стендъп комеди с Николаос Цитиридис, Васил Ножаров и Ники Банков

ОФИС ХУМОР

Стендъп комедия за работохолиците и хората, които мразят да работят. За тези, на които им е писнало да стават в седем и половина, за да отидат в офиса и да броят минутите до следващата кафе почивка. За тези, които са толкова зивисими от кафето, колкото и от работата си. В две думи – Stand Up Comedy за хората от офиса – във всичките им цветове и форми.

Следващата дата на Офис Хумор в Комеди Клуб София е 19ти март с две поредни шоута – от 19:00 и 21:30. С офис шеги ще ни разсмиват Васил Ножаров, Ники Банков и Николаос Цитиридис.

OPEN MIC

Open Mic е вечерта на аматьорите в стендъпа. Всеки, който иска да тества таланта си да разсмива хора от сцената, може да се запише на Open Mic на място в Клуба. Кариерата на професиналните стендъп комедианти – в България и в целия свят, започва винаги с Open Mic изяви. Ако искате да изпитате тръпката да си на сцената на Комеди Клуба или пък искате да чуете аматьорите и да да бъдете част от публиката, която ще избере следващия Open Mic победител, елате на 20ти март от 19:00 в Комеди Клуб София.

Петър на Open Mic в Комеди Клуб София

МЪЖЕ СРЕЩУ ЖЕНИ

Жените и мъжете в стендъпа са равни. Затова излизат заедно на една сцена и разсмиват една и съща публика в Комеди Клуба. За да докажат това, комедиантите Иван Кирков, Петя Кюпова и Ники Банков ще ни разсмиват на 22ри март от 19:00 и от 21:00 часа. Разбира се, в Комеди Клуб София.

Прочетете още за българската стендъп комедия в Thecomedyclub.bg.
Следете The Comedy Club Channel в YouTube за българска стендъп комедия и подкасти с Комеди Клуба.