Предстоящи стендъп събития от Фестивал на Комедията София 2016

Средата на октомври е и половината от Фестивал на Комедията София 2016 вече мина. Остават 14 дни и 16 комедийни шоута, така че който е пропуснал да посети фестивала, все още има възможност да се посмее с комедиантите на България и Европа в Комеди Клуб София.

На 12ти октомври ще гледаме Религиозен хумор. Не го препоръчваме на силно набожни, пастори, монахини, джихадисти и хора без силно изразено чувство за хумор. Всичко свято ще бъди погледнато през призмата на атеиста комедиант.

На 13ти октомври Иван Кирков ще представи соло шоуто си „Какво искат мъжете“. Очакваме Кирков да ни разкаже за мъжката гледна точка и да ни разкрие какво точно иска силния пол и толкова ли е трудно да му се угоди.

На 14ти октомври ще се смеем на едни от първите шеги на сценичната двойка КИрков и Ножаров в шоуто им РетроСпекция. Иван Кирков и Васил Ножаров ще ни разсмиват в първите си оригинални сетове, с които пробиват в стендъпа като професионални комедианти.

По-късно същата вечер Комеди Клуб София ще бъде сцена на най-добрите български стендъп комедианти в шоуто „Най-доброто от стендъп комедията в България“, а след стендъпа ще послушаме приятен джаз и ще останем до късно да обсъдим комедията с по питие.

На 15ти ни очакват две смешни шоута: Нърд хумор – всички геймъри, програмисти, фенове на Хари Потър и Star Wars; и Секс хумор – смешно шоу с червена точка за срамежливите фенове.

На 18ти октомври Васил Ножаров ще представи соло шоуто си „За жИните с любов“. Ножаров обича да говори за нежния пол и техните навици, шофьорски умения, въобще женското влияние в мъжкия свят.

На 19ти октомври ще гледаме шоуто „Офис хумор“, в което всички скучни работни ситуации стават повод за смях и добро настроение.

На 20ти октомври в България идва Стивън Кей Амос от Лондон, който ще направи специалното си соло шоу в Комеди Клуб София.

На 21ви отново ще гледаме Jazz n Comedy, а на 22ри Никола Тодороски, резидент на Комеди Клуб София, ще прадстави  One Man Шоу с Никола Тодороски. Никола идва от Македония и обича да разсмива публиката си с разликите между народите и историите на един македонец студент в София.

На 22ри вечерта можем да гледаме Любов и Връзки в дома на стендъп комедията, а на 23ти е официалното закриване на Трети Фестивал на Комедията София 2016. То ще бъде съпроводено с годишните комедийни награди в няколко категории, а също и с комеди парти след официалната част.

Няколко дни след закриването на фестивала ще можем да гледаме и последното шоу от комедийното събитие – Women Power с Марина Орсаг и Мартина Ипша от Хърватия.