Програмата на стендъп комедията в София за юли

комеди клуб софия стендъп

8ми Юли
21:30 The Comedy Club Sofia представя – Петък Вечер е Комеди Вечер

По стара майска традиция Петък Вечер е Комеди Вечер – комедиантите се събират около огъня и разказват смешки, докато племето пие новите коктейли на Комеди Клуб София („Васил Ножаров“, „Иван Кирков“ и „Никола Тодороски“) и подобрява имунната си система със задължителната вечерна доза смях. А както знаем, календарът на маите е бил плануван едва до 2012 година, защото са вярвали, че човечеството ще има запаси от смях само до тогава. Комеди Клуб София работи по въпроса и дарява смях на публиката си всяка седмица.

12ти Юли
21:30 Хумор За Религия

Важно е да споменем, че пастори и мохахини трябва да оставят расото си вкъщи, защотото каноните на Бога на Комедията не позволяват твърде сериозни религиозни убеждения и предразсъдъци в храма на стендъп комедията – Комеди Клуб София. Пречистените от лоши мисли и негативно настроение поклоници на Бога на Комедията – комедиантите, ще говорят за личните си виждания относно религията и как тя влияе на хората в свещения храм на стендъпа – Комеди Клуб София.

13ти Юли
21:30 Най-доброто от комедията с Никола Тодороски

Никола Тодороски е резидент в Комеди Клуб София и е един от най-успешните комедианти на Балканите. Последната година той печели симпатиите на публиката на стендъпа в България. Гледайте най-доброто от Никола Тодороски на 13ти юни.

14ти Юли
21:30 Секс Хумор

Нецензурирана комедия, от коята и най-отворените се изчервяват. Всеки има неприлични мисли, но не всеки се осмелява да ги изкара на бял свят, особено на сцена. Комедиантите на Комеди Клуб София нямат задръжки, когато става въпрос за секс комедия и са решени да забавляват публиката с най-остоумните мръсни шеги и да споделят някои доста лични истории. Хуморът за възрастни чака жадните за смях в дома на комедията.

15ти Юли
21:00 Вечер на хумора за Любов и Връзки

Любовта може да бъде и смешна. А личните истории и разбирания на комедиантите, както и най-интимните им тайни звучат обещаващо интригуващи. Артистите на Комеди Клуб София говорят а любов и връзки на стендъп сцената.
23:00 Роуст на Васил Ножаров

Роуст е шоу в което комедиантите се шегуват с рожденника, а накрая той излиза да им отвърне. Един от най-добрите български комедианти има рожден ден и вторият му дом няма да пропусне случая да се пошегува с него. Останалите артисти на клуба ще използват повода, за да изтъкнат най-смешните, нелепи и неподозирани черти на Васил, ще разкажат случки от миналото му и ще говорят неща за него, с които широката публика не е запозната. Накрая на шоуто топката ще е в Ножаров и той ще им го върне. Това е скромният начин семейството на Комеди Клуб София да отпранува рождения ден на един от резидентите си.

16ти Юли
21:00 и 23:00 Черен Хумор – стендъп комедия

Едно от най-обичаните стендъп шоута на българската сцена. Черният хумор има червена точка. Не е препоръчително да сте под границата на чувството за хумор. Също е добре да сте настроени за най-бруталните шеги с най-неприличните теми табу, с които само комедиантите на Комеди Клуб София могат да си позволят да се шегуват.

18ти Юли
21:30 Остри Езици – стенъп комедия и обзор на месеца

Ако не сте се запознали с новините от месеца или ви е писнало да слушате за Бойко, комедиантите на Комеди Клуб София знаят как да ви държат в течение с политиката и обществените случки. Всяка новина е по-интересна, когато е разказана с хумор. Острите езици на комедиантите ще обсъждат новините от изминалия месец.

19ти Юли
21:30 Импровизационен театър

В импров актьорите излизат „неподготвени“ или с други думи – нямат си идея накъде ще отиде представлението. Публиката е в постоянен контакт с тях и задава различни насоки на импровизиращите. Това може да са имената и типажите на героите, мястото и времето, в което се намират, темата на разговора им, дори реплики или думи, които да включат в диалога или накратко казано – това, което се случва на сцената, зависи колкото от актьорите, толкова и от публиката. Най-хубавата част на този тип теарът е, че режисьор няма, всичко се случва спонтанно и е неподправено, всички смешки и забавни моменти са изключително автентични и истински.

20ти Юли
21:30 Резидентите на Комеди Клуб София – Тодороски,
Кирков и Ножаров

Резидентите на Комеди Клуб София – ветераните в българската стендъп комедия, ще разсмиват публиката на 20ти юли.

22ри Юли
21:30 Какво искат мъжете – стендъп с Иван Кирков

Комедиантът Иван Кирков има отговор на въпроса „Какво искат мъжете?“ и ще го разкрие на сцената на Комеди Клуб София заедно със задължителната доза хумор.

Соло шоуто на стедъп артиста от Comedy.bg е едно от най-успешните комедийни стендъп формати на българската сцена. В него той говори за спорт, жени, секс, коли и всички останали типично мъжки теми и разкрава тайните на мъжката психика и как точно работи мозъкът на мъжа.