Програма на стендъп комедията в София за месец юни

стендъп софия комедия

1ви юни 21:00 Хумор за любов и връзки

Любовта може да бъде и смешна. А личните истории и разбирания на комедиантите, както и най-интимните им тайни звучат обещаващо интригуващи. Артистите на Комеди Клуб София говорят а любов и връзки на стендъп сцената.

3ти юни 21:00 Офис хумор + Нърд хумор

Да си го кажем честно – на работа става скучно. Колкото и самолетчета от офис документи да направиш и колкото и лъжички сол да сложиш в кафето на дебеланката от съседната стая, идва моментът, в който офисът губи чара си и става отегчителен. Комедиантите на Комеди Клуб София ще ти покажат, че можеш да гледаш на нещата с хумор и ще превърнат обикновените работни теми в повод за смях. Не се взимай твърде на сериозно дори на работа.

Специално за всички IT рудолюбивци това издание на Офис хумор ще бъде съчетано с любимия Нърд хумор.

3ти юни 23:00 Най-доброто от стендъп комедията

Comedy.bg ще представи най-доброто от стендъп комедията в България. Артистите, които публиката най-много обича ще се изредят на сцената на Комеди Клуб София с най-забавните си шеги.

7ми юни 21:00 Вечер на религиозния хумор

Важно е да споменем, че пастори и мохахини трябва да оставят расото си вкъщи, защотото каноните на Бога на Комедията не позволяват твърде сериозни религиозни убеждения и предразсъдъци в храма на стендъп комедията – Комеди Клуб София. Пречистените от лоши мисли и негативно настроение поклоници на Бога на Комедията – комедиантите, ще говорят за личните си виждания относно религията и как тя влияе на хората в свещения храм на стендъпа – Комеди Клуб София.

9ти юни 20:30 Най-доброто от Комеди Клуб София част 1

The comedy Club Sofia ще представи най-доброто от стендъп комедията в България. Артистите, които публиката най-много обича ще се изредят на сцената на Комеди Клуб София с най-забавните си шеги.

15ти юни 20:00 Магичното шоу на team Deception

Магията никога не е била по-забавна, а хуморът – по-магичен. Добре познатите таланти от Team Deception ни канят на магична вечер с много илюзии, хумор и хубава музика. Момчетата са известни на публиката от България търси талант, но изявите им не спират там. Това е първото шоу на илюзионистите в Комеди Клуб София. Цветомир не веднъж ни е разсмивал със стендъп уменията си и с фалшивите, но ужасно забавни фокуси, които прави, а сега ще бъдем публика и на истински такива.

15ти юни 22:00 Параненормално

В древния майски календар пишело, че на 15ти юни 2016 година звездите ще се изравнят с планетата Юпитер, която е водеща планета на Комедията, и в резултат в астралната карта на Ники Банков ще се появи соло шоуто му за пъви път на сцената на Комеди Клуб София. Ники ще говори за зодии, планети, прераждания, за това как жените разбират света толкова по-добре, защото имат усет за мистичната страна на живота, и за това какво той е научил от тях.

18ти юни 21:00 и 23:00 Черен хумор

Едно от най-обичаните стендъп шоута на българската сцена. Черният хумор има червена точка. Не е препоръчително да сте под границата на чувството за хумор. Също е добре да сте настроени за най-бруталните шеги с най-неприличните теми табу, с които само комедиантите на Комеди Клуб София могат да си позволят да се шегуват.

19ти юни Eurotrash – English Stand Up

Стендъп на английски с Даниел-Раян Сполдинг. Той е комедиант от Хърватия, но живее в Холандия. На 19ти ще говори на сцената на Комеди Клуб София за живота на един комик в Европа.

23ти юни 21:00 А едно време какво беше

Всеки понякога тъжи за отминалите дни, но комедиантът Иван Кирков малко е прекалил – той е направил цяло соло шоу от час и половина по темата. В него артистът говори за историята на света, историята на България, личната си история и разказва още някоя и друга история. Гледайте първото издание на соло шоуо „А едно време какво беше” само в Комеди Клуб София.

24ти юни 21:00 Open Mic

Звездите се раждат на сцената на Комеди Клуб София.  Всеки, който чувства, че стендъп артистът в него напира да покаже таланта си пред публика, може да се пробва на 24ти юни. Ограничения за възраст, пол и размер – няма.

24ти юни 23:00 Секс хумор

Нецензурирана комедия, от коята и най-отворените се изчервяват. Всеки има неприлични мисли, но не всеки се осмелява да ги изкара на бял свят, особено на сцена. Комедиантите на Комеди Клуб София нямат задръжки, когато става въпрос за секс комедия и са решени да забавляват публиката с най-остоумните мръсни шеги и да споделят някои доста лични истории. Хуморът за възрастни чака жадните за смях в дома на комедията.

28ми юни 21:00 За жи…ните с любов

Ако се питате как работи мозъкът на жените, какво искат те, как паркират, как общуват помежду си и с мъжете, какво ги прави щастливи и нещастни и кой им дава книжки – За жи…ните с любов е шоуто, което ще ви даде отговори на тези въпроси. Артисът е известен с нефилтрираното си чувство за хумор със съвсем леко сексистки привкус.

29ти юни 21:00 Най-доброто от Комеди Клуб София част 2

Иван Кирков, Васил Ножаров, Николай Банков. Най-доброто от стендъп комедията в България от артистите на Комеди Клуб София.