Републиканец ветеран от войната разсипа с шеги Pete Davidson по SNL (видео)

pete davidson snl

Автор: Николаос Цитиридис

Saturday Night Live е предаване с десетилетна история в американската телевизия и именно заради това може да си позволи език и поведение, което е неприсъщо за телевизионна продукция, особено ако сравняваме с родния ефир.

stand up pete davidson snl
Pete Davidson прави шеги с външния вид на ветеран от войната

Преди две предавания време, в редовната рубрика Weekend Update, комедиантът Pete Davidson изказа своите първи впечатления от кандидатите за междинните избори в САЩ, които се проведоха миналата седмица.

В коментара на Davidson влезе и кандидатът на Републиканците и ветеран от войната Dan Crenshaw. Комедиантът на шега нарича политика „hitman from a porno movie“ (наемен убиец от порно филм).

Седмица по-късно, в същата рубрика, Pete Davidson се извинява на хората и на Републиканеца, че е отишъл малко далеч с майтапа си. Нещо, което сме свикнали да виждаме от Davidson неведнъж.

Тук идва и изненадата – на живо се появява и самият Dan Crenshaw, който си го връща подобаващо на Davidson. За финал, телефонът на ветерана звъни, а за мелодия си е избрал новата песен на Ariana Grande – бившата приятелка на Pete Davidson.

Накрая все пак изводът от участието и шегите на Републиканеца е, че всички сме хора и можем да си прощаваме, колкото и да сме различни по мнения.

Видео от първия Weekend Update:

Извинението на Pete Davidson: