Рики Джървейс ще води Златния глобус за 5-ти път!

ricky gervais quote comedybg

Рики Джървейс ще бъде водещ на наградите на САЩ за игрални филми и телевизионни програми през 2019-та година, като това ще бъде рекордно пето издание, на което той ще е водещ.

Рики Джървейс е роден на 25 юни 1961 г. в Рединг, Англия. Той е английски стендъп комедиант, актьор, може би най-известен с работата си в сериала „The Office“. Също така е собственик на най-тегленият подкаст някога: „The Ricky Gervais Show“.

Golden Globe Trophy.jpg
Статуетката на Златния глобус
Wikipedia
77-ите Златни глобуси ще се проведат в Бевърли Хилтън в Бевърли Хилс и ще се излъчат на живо по NBC с начало 20:00 ч. ET на 5 януари.

Британският комедиант бе домакин на събитието от 2010 г. до 2012 г. и се завърна за четвърти път през 2016 г. Отпечатъците му бяха белязани от скандални шеги за сметка на холивудските звезди като Брус Уилис, Мел Гибсън, Бен Афлек и Дженифър Лорънс, както и организаторите на събитието, Холивудската асоциация за чуждестранна преса.

„Отново ми направиха предложение, на което не мога да откажа. Но това е последният път, когато правя това, което би могло да стане една забавна вечер!“

Заяви Джервайс във вторник.