Романтични комедии

Един от най-добрите сезони за филмови маратони е и ние имаме най-добрите романтични комедии за вас.

Облечете най-удобната ви пижама, вземете одеяло, направете си малко пуканки (а може и бутилка вино) и се пригответе да се смеете и да плачете заедно с любимите си герои, тъй като те ни напомнят, че любовта не е мъртва.

Long Shot / А дано, ама надали

Политическият журналист Фред Фърски се опитва с пълни сили да намери бившата си бавачка – Държавния секретар Шарлот Филд. Ho Фред имa и дpyги пpoблeми: ĸaĸ мoжe тoй, eĸcцeнтpичния жypнaлиcт дa впeчaтли тaзи нeвepoятнo eлeгaнтнaтa жeнa? И тaĸa, ĸoя e нaй-дoбpaтa идeя дa зaпoчнe вpъзĸa c Шapлoт?

Set it up

Сюжетът следва двама преуморени асистенти, които се опитват да съберат своите взискателни шефове в Ню Йорк. Докато се опитват да увековечат тази романтична треска, асистентите осъзнават, че може би са подходящи един за друг.

Always Be My Maybe

Приятелите от детството Саша и Маркъс изпадат и не говорят от 15 години. Но когато Саша, вече знаменит готвач в Лос Анджелис, се връща в родния си град Сан Франциско, за да отвори нов ресторант, тя се натъква на стария си приятел – щастливо музикант, който все още живее у дома и работи за баща си. Въпреки че двамата не желаят да се свържат отново, те скоро откриват старите искри, а може би и някои нови…

След серията от романтични комедии, не забравяйте да гледате Комеди Клуб Подкастите, в които стендъп комединатите на България разказват най-добрите си истории, случили им се скоро:

About last night

Следвайте две двойки, докато пътуват от бара до спалнята и в крайна сметка са подложени на изпитание в реалния свят. Това е римейк на едноименния филм от 1986 г. и базиран на едноименната пиеса на Дейвид Мамет „Сексуална перверзност в Чикаго“

Friends with benefits

Дилън (Джъстин Тимбърлейк) е приключил с връзките, Джейми (Мила Кунис) решава същото. Когато двамата стават приятели, те решават да опитат нещо ново и да се възползват от взаимното си привличане – но без никаква емоционална привързаност. Физическо удоволствие без заплитания. Звучи достатъчно лесно за двама възрастни, нали? Не толкова. Те скоро осъзнават, че романтичните комедийни стереотипи могат наистина да съществуват.