Секс, любов и Best off – Стендъп Комеди шоутата на The Comedy Club Sofia тази седмица

stand-up comedy love relationship

Всеки ден шоута от понеделник до събота в The Comedy Club Sofia могат да очакват феновете на истинската стендъп комедия у нас.

Седмицата в клуба започваме със соло шоуто на резидента Васил Ножаров. Супер успешното „За жи…ните с любов“ вече е една от емблемите на The Comedy Club Sofia и на 12 февруари Васил ще ни разкаже неговите любими лични истории за разликите между жените и мъжете.

стендъп комеди България
Част от комедиантите на Комеди Клуб София на сцената на клуба

На 13 февруари The Comedy Club Sofia ще гледаме Best Off – петима от най-добрите комедианти ще разказват любимите си истории. На сцената отново ще видим Васил Ножаров, но този път в компанията на Петя Кюпова, Иван Кирков и Христо Радоев.

14-ти февруари сме посветилина любовта. Цели две шоута за любовта и връзките чакат всички влюбени, а и не само. В The Comedy Club Sofia даваме и свободния избор да празнувате както любовта, така и виното, а може да отбележим и подобаващо просто, че денят е сряда! Със смях до сълзи при нас всеки ден е купон, а и да не забравяме, че смехът е най-силният афродизиак.

На 15-ти февруари (четвъртък) The Comedy Club Sofia отново комедиантите ще излязат с любимите си истории. Петя Кюпова, Александър Деянски, Ники Банков и Васил Ножаров ще ви разсмиват над час в шоуто с най-добрия си материал.
stand-up comedy love relationship
Петък е ден на майстора, а в The Comedy Club Sofia са майстори на смеха. 16-ти февруари е ден за Секс Хумор. Петя Кюпова, Иван Кирков и Христо Радоев ще ви разсмиват над час и половина с любимите си секс шеги.

Макар и в разгара на зимата, 17-ти февруари ще бъде най-горещият ден в The Comedy Club Sofia – над 10 от най-добрите комедианти ще излязат на сцената на клуба с любимия си материал в най-динамичното шоу – Комеди Клуб Шоукейс.

Повече информация вижте в нашата Фейсбук страница, билетите започват на цена от 9 лева.
За още информация за стендъп комедията тази седмица в София следете страницата на standup.bg.