Стендъп комедията завладя Пловдив с 5-и Фестивал на комедията

Да организираш фестивал по време на извънредно положение е подобно на това да организираш мисия до Марс. Но въпреки трудностите успяхме да се справим!

На 3 септември открихме с много смях и истински стендъп 5-и Фестивал на комедията в Пловдив.

Ники Банков на 5-и Фестивал на комедията
Васил Ножаров на 5-и Фестивал на комедията

На сцената на ДК „Борис Христов“ се качиха пет от звездите на Комеди Клуб София, за да забавляват пълната зала в продължение на час и 30 минути.

Публиката се смя на живо с „Най-доброто от българската стендъп комедия“ и едни от първите професионални комедианти у нас – Ники Банков и Васил Ножаров.  В шоуто участваха и резидентите на Комеди Клуб София – Христо Радоев и Филип от Комеди Клуба. Те, заедно с Кристиян Терзиев, разказаха най-добрите си шеги и спечелиха бурни смехове.

Филип от Комеди Клуб на 5-и Фестивал на комедията
Христо Радоев на 5-и Фестивал на комедията
Кристиян Терзиев на 5-и Фестивал на комедията

С много себеирония, актуален хумор, и истински комедийни истории премина петък вечер в Пловдив.

Първият Фестивал на комедията е организиран през 2014 г. от създателят на Комеди Клуб София – Иван Кирков. Целта на фестивала е да събере на една сцена най-добрите комедианти от Балканите и Европа, за да популяризира изкуството на стендъп комедията у нас. Въпреки че ситуацията в страната изправи организаторите пред доста трудностите, Фестивалът събра фенове на стендъп комедията и най-добрите български комедианти.

Благодарим ви за смеха и подкрепата!

Прочети повече за Фестивал на комедията Пловдив