Стендъп комедия в Зала 1 на НДК – Пети Фестивал на Комедията София 2018

христо радоев зала 1 на ндк българската стендъп комедия комеди клуб софия стендъп революция
Христо Радоев на сцената на Зала 1 на НДК

На 15ти октомври 2018г. за трети път комедиантите на Комеди Клуб София излязоха на сцената на Зала 1 на НДК. Представлението Стендъп Революция! беше основното събитие към Пети Фестивал на Комедията София 2018. Осем от най-добрите професионални комедианти в България излязоха пред пълната Зала 1.

Александър Деянски, Христо Радоев, Петя Кюпова, Николаос Цитиридис, Иван Кирков, Ники Банков, Филип и Васил Ножаров разсмиваха публриката в продължение на два часа.

стендъп революция васил ножаров зала 1 на ндк българската стендъп комедия
Васил Ножаров в Зала 1 на НДК

Комедиантите представиха новия си материал след 1ви Април тази година, когато за последно излязоха пред публиката в Зала 1 на НДК.

иван кирков зала 1 на ндк стендъп революция българската стендъп комедия 2018
Иван Кирков в Зала 1 на НДК

В края на шоуто Иван Кирков обеща на феновете, че декември месец ще се видят отново в Зала 1. Еуфорията по стендъп комедията, особено качествената българска комедия, нараства все повече. Шоута с пълни грандиозни зали, като Зала 1 в Националния дворец на културата, са мерител за големия интерес и многото български фенове.

комеди клуб зала 1 на ндк стендъп революция
Комедиантите на Комеди Клуб София след края на представлението в Зала 1 на НДК

Ако сте пропуснали последното шоу на Комеди Клуб в Зала 1 на НДК, следете програмата на българската стендъп комедия, както и страницата на Комеди Клуб София във фейсбук, за да разберете кога е следващото шоу на българските комедианти на голямата сцена.

Комеди Клуб в YouTube

Комеди Клуб Новините