Стендъп комедия с най-доброто от Комеди Клуба – три дни в Хоризонт Варна (ГАЛЕРИЯ)

Comedy Festival Varna

Благодарение на Фестивали на Комедията Варна 2019, феновете на стендъпа от морската столица – Варна имаха възможността да се насладят на най-добрите шеги на едни от най-обичаните и талантливи български стендъп комедианти.

А ето ги и тях, като може да се запознаете с тях и от снимките:
Иван Кирков, основател на Комеди Клуб София,
Васил Ножаров, първият резидент на Клуба,
Петя Кюпова, първата жена комедиант в страната,
Ники Банков, един от първите и най-добри комедианти,
Александър Деянски, резидент и основен комедиант,
Филип от Комеди Клуба, най-младият носител на наградата Комедиант на Годината,
Николаос Цитиридис, Open Mic-ър на 2016-та и
Кристиян Терзиев, един от новите и най-свежи комедианти на Клуба.

Първият Фестивал на Комедията през 2014-та събира дванадесет комедианти от седем държави на една сцена, а българската публика за първи път вижда звезди от световна класа на родна земя.
Последван от Втори Фестивал на Комедията София 2015 с четиринадесет от най-известните комедианти от България и Европа, а през 2016-та година Комеди.БГ кани в България и първата стендъп суперзвезда – Джими Кар. След това един по един идват много от световните звезди на стендъп комедията: Еди Изард, Стивън К. Амос, Даниел Слос, Кай Хъмпри и др.
Разбира се, не липсва и българското участие – най-добрите комедианти от Комеди Клуба: Иван Кирков, Васил Ножаров, Никола Тодороски, Филип, Николаос Цитиридис, Александър Деянски, Николай Банков, Петя Кюпова, Христо Радоев и други винаги показват високото ниво на стендъпа в България.

А още за стендъп комедията в България и по света: comedy.bg. 🙂