Стендъп Комедия НДК – Комеди Клуб София

Comedy Club тийм

Комеди Клуб София направи най-голямото и единствено до момента стендъп комедийно шоу в Зала 1 на НДК. На 1ви април 2017та година комедиантите от Комеди Клуб София написаха историята на стендъп комедията, като за първи път беше представена българска стендъп комедия в Зала 1 на НДК.
българска стендъп комедия ндкПродуцентът на Комеди Клуба – Иван Кирков вече имаше доста опит с подобни шоута, като той е продуцирал гостуването на звезди като Джими Кар и Еди Изард в България, отново в зала 1 на НДК, както и множество събития в Австрия, между които и така легендарният Газометър във Виена.
Повечето фенове обаче, познават Иван Кирков като един от резидентите на основаният от него – Комеди Клуб София и Комеди Клуб Пловдив.
Ако искате и вие да изживеете магията на истинската българска стендъп комедия, няма по-добро място да го направите от Комеди Клуб София (ул. Леге 8, точно до президентството) или Комеди Клуб Пловдив (ул. Йоаким Груев 36). Феновете от Варна могат да ни гледат два пъти месечно в клуб Vintage 33.
Чакаме ви приятели, не забравяйте да следите и нашият подкаст в Youtube.